En vigtig ting i firmaernes årscyklus er underholdnng til julefrokost. På den store julefrokostdag skal alt bare klappe. Det gælder også underholdningen til jeres julearrangement. Hvorfor ikke prøve noget nyt og spændende som underholdning til julefrokost? Vi foreslår besøg af en professionel ballonkunstner, der vil kunne bidrage til den gode stemning med fremstilling af sjove ballondyr og ballonfigurer, understøttet af sjove historier. Ring til os for nærmere info om ballonmand som underholdning til julefrokost.

Underholdning til julefrokosten

En af de aktiviteter vi har haft stor succes med til julefrokoster, er vores ballonworkshop. Konceptet går ganske simpelt ud på, at vi kommer med balloner og pumper til alle, underviser i hvordan man laver ballondyr og står for et par konkurrencer. Det er meget simpelt, rigtig sjovt og medrivende.

Se her et par billeder fra tidligere.

Underholdning til julefrokost

Vores underholdning til julefrokosten ender i et mylder af farvestrålende balloner, og en masse ballonhatte, der gerne følger med hele festen igennem. Hvis du vil se en video af os i aktion, så ligger den på denne side om underholdning til firmafesten.

 

 

Underholdning til julefrokost

En af de første konkurrencer, er at lave en flot hat, eller den flotteste hat. Det ender altid i nogle fantastiske kreationer. Nogle af dem kan også blive siddende på hovedet.

Underholdning til julefrokost

Underholdning til julefrokost

Kan du lave en flottere hat?

Bestil vores underholdning til jeres julefrokost på www.ballonmand.dk/event