Arrangement i Institution eller Forening

Vælg begivenhed – vi kan lave ballondyr og ansigtsmaling til det hele

Ballonmand laver ballondyr

Sommerfest

Gør din lille éns store dag endnu mere magisk med vores udvalg af sjove og farverige underholdningstilbud.

Ballonmand laver ballondyr

Åbenthus

Tilføj et unikt og farverigt præg til din fejring med vores kreative underholdningstjenester. 

Ballonmand laver ballondyr

Open by Night

En livslang milepæl fortjener en særlig fejring. Vores underholdningstilbud bringer en unik twist til festen.

Vi kommer naturligvis ud til meget mere end dette, men disse forslag er for at guide dig, og give en beskrivelse af hvad vi tilbyder.

Ballonmand og ansigtsmaler som underholdning til fødselsdagsfesten

Vil du gerne vide, hvordan du får sådan et smil her frem på børnenes ansigter ifm. underholdning til fødselsdag?

Det er faktisk ret simpelt. Du booker bare en ballonmand til jeres næste fest i institutionen. Det er nemt at booke, og der er garanti for glade for grin og begejstrede børn!

Her på siden får du det fulde overblik over, hvorfor det er en god ide at bestille en ballonkunster som god underholdning til festen, hvor mange du bør bestille, hvad det koster, og hvordan du booker.

Hvad kan en ballonmand?

Vores ballonmænd har én mission: At sprede god stemning og få sat gang i smilene blandt alle gæster, der kigger med.

De dygtige ballonkunstnere medbringer altid et højt humør, og de får hurtigt alle børn til at føle sig godt underholdt og inddraget i showet, mens de fremtryller det ene underholdende og farverige ballondyr efter det andet. Og de tager selvfølgelig imod ønsker fra hele selskabet, så alle kan få deres eget ballondyr med hjem.

Vi er typisk på besøg hos jer i 1-3 timer, men vi bliver også meget gerne længere, hvis fødselsdagsfesten eller arrangementet kræver det. Er ballondyr ikke nok? Hør nærmere om muligheden for at booke en ansigtsmaler som underholdning til fødselsdag.

ballonmænd
ballonmand i sfo
ballonmænd
ansigtsmaling

Hvor mange ballonmænd skal jeg booke?

Vores ballonkunstnere er super dygtige til at vise overskud og involvere alle, når festen afholdes.

Men man kan godt blive lidt rundtosset, hvis man skal lave ballondyr til rigtig mange mennesker. Det er faktisk heller ikke helt så sjovt for de små, hvis de føler, at der ikke er nok tid til at snakke eller virkelig vise dem, hvordan deres ballondyr bliver til.

Vi anbefaler derfor, at du booker en time pr. 40 børn. Er der mange børn, anbefaler vi, at du enten booker flere ballonmænd eller booker flere timer pr. ballonmand.

 

Hvad kan en ansigtsmaler?

En anden populær ting blandt børnene er en ansigtsmaler. En ansigtsmaler til institution sørger for, at alle gæster kan blive malet med deres foretrukne dyr eller motiv.

Alle børn elsker at lege dyr, og med ansigtsmaling kan de for alvor leve sig ind i rollen som en farlig løve eller en flot zebra.

Vil du give denne helt særlige oplevelse til fødselaren og børn generelt, skal du dog være opmærksom på, at det tager længere tid at male ansigter end at lave ballondyr.

Skal du holde den helt store fest med både ballondyr og ansigtsmaling, anbefaler vi derfor, at du booker ekstra timer eller flere ansigtsmalere til fødselsdagen. Oftest er flere ansigtsmalere den bedste løsning, så børnene ikke sidder for længe i kø.

Vi regner med at kunne nå 12 børn i timen med vores flotte motiver. Det giver dig en ide om hvor lang tid der skal sættes af.

 

Hvor mange ansigtsmalere skal jeg booke?

Vi regner med at kunne nå 12 børn i timen med vores motiver. Det giver dig en idé om, hvor lang tid, der skal sættes af til en god omgang underholdning. Vi kan håndtere de mange børn.

Flere børn er lig med højere grav til underholdning - især når det foregår i en offentlig institution.

Hos Ballonmand.dk er vi professionelle, der har stor erfaring med at håndtere store grupper af børn og sørge for, at alle føler sig som en del af flokken. Det er vores absolutte førsteprioritet, at alle har det sjovt og kan lege med hinanden.

Læs også: Underholdning til firmafest.