Bliv Ballonmand

Vil du være ballonmand og ansigtsmaler – et sjovt studiejob!

– ingen faste vagter, du siger ja/nej til hver enkelt dato alt efter, om der er plads i din kalender – vi sørger for oplæring! 

Mangler du et studiejob udover det sædvanlige?
Som ballonmand får du et fleksibelt og velbetalt job, der kan hænge sammen med en travl studiekalender, hvor du samtidig får lov til at lave sjov, får erfaring i arbejdet med service og lærer at tage ansvar.

Interesseret? Så skriv dig op her – bedst er dog at læse længere nede om ansøgning:

[contact-form-7 id=”1564″ title=”ansogning”]

Hvad laver man som ballonmand?

Her er en video, der viser, hvad vi gør:

Som ballonmand består studiejobbet i at tage ud til forskellige arrangementer, hvor du skaber god stemning og laver ballondyr eller ansigstmaling til festglade børn – det kan fx være børnefødselsdage, familiefest, større events m.v.

Arrangementerne foregår typisk i weekenderne, men der er også enkelte på hverdage. Har du andre aftaler, siger du naturligvis blot nej til forespørgslen på jobbet den dag.

Vi sørger for, at du modtager træning og oplæring i ballondyrskunsten, da det kræver øvelse at blive dygtig til at lave ballondyr og ikke mindst at blive hurtig til det.

Et par gange årligt holder vi også sociale arrangementer, hvor alle vores ballonmænd fra hele landet samles til fælles træning og idéudveksling.

Se hvad de andre ballonmænd siger om jobbet nederst på siden.

Dig som person

Da man som ballonmand ofte står for kontakten til kunden, forventer vi, at du er ansvarsbevidst og serviceminded. Du skal kunne lide at være midtpunkt og skabe god stemning for børn og voksne.

Der er ikke noget alderskrav, men de fleste af vores ballonmænd er mellem 18-25 år. Nogle er også over 50, så alderen er ikke så vigtig.
Kørekort og adgang til en bil vil være en fordel – men intet krav.

Vi tilbyder:

– Et anderledes og sjovt studiejob, som er fleksibelt, udfordrende og kræver stor ansvarsbevidsthed.
– God løn – højere end almindelig timeløn!
– Træning og oplæring

Praktisk:

Vi sørger for uniformen (den genkendelige, grønne bowlerhat, sorte seler og gul t-shirt/bluse) – du skal kun sørge for et par pæne sorte bukser, der er løse i benene.

Du står selv for ud- og hjemtransport inden for en radius af 30 km. Du skal være tilgængelig via SMS og er hurtig til at svare ved forespørgsler på job. Et ja eller nej er (næsten) lige godt, bare det kommer hurtigt!

Interesseret i at blive ballonmand og ansigtsmaler?

Send os en mail til Lars Lottrup på info@ballonmand.dk, der indeholder følgende:

 • Ansøgning indeholdende:
  • Beskrivelse af dig selv
  • Hvorfor du vil være en god ballonmand/ansigtsmaler
  • Din motivation til at søge jobbet
  • Hvad du mener er det vigtigste i jobbet som ballonmand
 • Et foto af dig selv
 • CV med tidligere jobs og varighed
 • Anbefalinger fra tidligere jobs
 • Kontaktoplysninger (mobilnummer og din by)

Det siger de andre ballonmænd om jobbet

Ludvig – BallonMand i 6 år udtaler:
”Mit studiejob som ballonmand er et spændende, sjovt, udfordrende og ikke mindst anderledes job. Jobbet kræver at man kan være 100% på og udadvendt og at man kan tilpasse sin underholdning til den givne situation. Til gengæld får man en “yes-følelse” og en fed oplevelse med tilfredse deltagende. Så hvis man er frisk på et anderledes job, som er værd at prale af – og et job hvor man altid møder glade mennesker, så er jobbet som BallonMand lige noget for dig!”
Studiejob i København

Anne-Sofie – BallonMand og AnsigtsMaler på 5. år udtaler:
”Jeg havde aldrig forestillet mig et fritidsjob som BallonMand, men det er bedste job, jeg hidtil har haft. Alle arbejdsdage er forskellige fra hinanden, der er nye mennesker at møde, alderen og antallet af børnene varierer, og hver gang er der forskellige favorit-balloner. Det er super sjovt at være BallonMand, og udfordringer, i form af forskellige ballondyr, er der nok af, så det er bare at tage udfordringerne op og udvide sin horisont. At være BallonMand overgår alle fritidsjob, fordi det er så anderledes et job. Det er sjovt at se folks reaktion på, hvad man egentlig kan lave af balloner, for i virkeligheden er det kun fantasien, der sætter grænser.

Men det allerbedste ved mit job er helt klart at se de største smil og grin, jeg nogensinde har set, på børnenes læber!”
Studiejob i København

Felicia, 17 år, fortæller her, hvorfor hun er ballonmand og ansigtsmaler:
”Som BallonMand bliver du oplært i kunsten at lave ballondyr til de mindre børn. Du vil blive midtpunktet for børnenes umiddelbarhed og uspolerede forundring – det er derfor vigtigt, at du er udadvendt og glad for kontakten med børn. En glad energi og sans for barnets univers har stor betydning for et vellykket arrangement.
En vis portion selvstændighed er påkrævet, da du vil have den direkte kontakt med kunden ved arrangementet, og det er derfor også vigtigt, at du forstår dit ansvar herved og kan vise dig præsentabel, høflig og serviceminded.
Som BallonMand kan du forvente et anderledes og sjovt job, som giver dig mulighed for personlig udvikling og erfaring i kundekontakt og service.”
Studiejob i Nordsjælland.

Det bedste ved at være ansigtsmaler:

Det giver erfaring:

Hvad er det sjoveste?

 

 Træningsweekend for ballonmænd

Hvad sker der?

Under vores ballonworkshop får I mulighed for at udfolde jeres kreativitet og lære at skabe farverige og fantasifulde ballondyr. Vores dygtige instruktører vil trin for trin guide jer gennem processen, så I alle kan mestre kunsten at lave de mest imponerende ballondyr.

Individuel designkonkurrence – Løft kreativiteten til nye højder

Efter at have lært ballonkunsten vil vi udfordre jer til en individuel designkonkurrence. Her kan I lade jeres fantasi flyve frit og skabe jeres egne unikke ballondesigns. Konkurrencen vil ikke kun udfordre jeres kreativitet, men også bringe masser af grin og sjov til fødselsdagsfesten.

Samarbejdsøvelse – Byg noget stort sammen

Men festen stopper ikke her! Vi afslutter vores ballonworkshop med en spændende samarbejdsøvelse, hvor deltagerne deles op i hold og skal bygge noget stort sammen. Denne aktivitet fremmer samarbejde, kommunikation og teambuilding, og det er en fantastisk måde at styrke båndene mellem gæsterne.

 

Lav din booking her:

Underholdning fødselsdagsfest - balloner er et hit

Et mindeværdigt øjeblik

Vores ballonworkshop til 60-års og 70-års fødselsdage garanterer et mindeværdigt øjeblik, hvor alle kan deltage og have det sjovt sammen. Uanset om I er en gruppe venner, familie eller kolleger, vil vores workshop skabe glæde, latter og unikke ballondyr, der vil fungere som søde minder om denne specielle dag.

Vælg Ballonmand.dk til jeres fødselsdagsfejring

Når I vælger Ballonmand.dk til jeres 60-års eller 70-års fødselsdag, er I sikret en sjov, interaktiv og spændende aktivitet, der passer til alle gæster. Vores erfarne instruktører vil sørge for, at I alle får en uforglemmelig oplevelse.

Kontakt os i dag for at reservere jeres ballonworkshop og lad os skabe magi og glæde til jeres fødselsdagsfejring. Vi ser frem til at fejre sammen med jer og skabe smilende ansigter og uforglemmelige minder!

 

Underholdning til 60 års fødselsdag

Kontakt os eller book med det samme

Der er mange måder, du kan komme i kontakt med os på. Vil du vide om vi kan en bestemt dag, så udfyld vores bookingformular her:
Har du spørgsmål til andet end datoen, kan sende en besked direkte fra vores kontaktformular:

Du kan også ringe på tlf. 42 40 45 46

ballonmand