Underholdning for voksne

Vælg begivenhed – vi kommer med balloner og pumper til alle

Ballonmand laver ballondyr

Ice-breaker til konferencen

Gør din lille éns store dag endnu mere magisk med vores udvalg af sjove og farverige underholdningstilbud.

Ballonmand laver ballondyr

God start til firmafesten

Tilføj et unikt og farverigt præg til din fejring med vores kreative underholdningstjenester. 

Ballonmand laver ballondyr

Hygge og sjov til 60 års fødselsdag

En livslang milepæl fortjener en særlig fejring. Vores underholdningstilbud bringer en unik twist til festen.

Vi kommer naturligvis ud til meget mere end dette, men disse forslag er for at guide dig, og give en beskrivelse af hvad vi tilbyder.

Vi er din ballonmand og ansigtsmaler til festen i børnehaven, skolen, vuggestuen eller SFO’en

Vil du gerne vide, hvordan du får sådan et smil her frem på børnenes ansigter?

Det er faktisk ret simpelt. Du booker bare en ballonmand til jeres næste fest i institutionen. Det er nemt at booke, og der er garanti for glade og begejstrede børn!

Her på siden får du det fulde overblik over, hvorfor det er en god ide at bestille en ballonkunstner til festen, hvor mange du bør bestille, hvad det koster, og hvordan du booker.

Hvad kan en ballonmand?

Vores ballonmænd og -piger har én mission: At sprede god stemning og få sat gang i smilene blandt alle de børn (og voksne), der kigger med. De dygtige ballonkunstnere medbringer altid et højt og smittende humør, og de får hurtigt alle børn til at føle sig inddraget i showet, mens de fremtryller det ene farverige ballondyr efter det andet. Og de tager selvfølgelig imod ønsker, så alle kan få deres eget ballondyr med hjem.

Vi er typisk på besøg hos jer i 1-3 timer, men vi bliver også meget gerne længere, hvis situationen kræver det. Er ballondyr ikke nok? Hør nærmere om muligheden for at booke en ansigtsmaler.

Hvor mange ballonmænd skal jeg booke?

Vores ballonkunstnere er super dygtige til at vise overskud og involvere alle, der kigger med. Men man kan godt blive lidt rundtosset, hvis man skal lave ballondyr til rigtig mange børn – og det er faktisk heller ikke helt så sjovt for de små, hvis de føler, at der ikke er tid nok til at snakke eller virkelig vise dem, hvordan deres ballondyr bliver til.

Vi anbefaler derfor, at du booker en time pr. 40 børn. Er der mange børn anbefaler vi, at du enten booker flere ballonmænd eller booker flere timer pr. ballonmand.

Ansigtsmaler til institution

En anden populær ting bland børnene er en ansigtsmaler. En ansigtsmaler til institution sørger for, at alle børnene kan blive malet med deres foretrukne dyr eller motiv. Alle børn elsker at lege dyr, og med ansigtsmaling kan de for alvor leve sig ind i rollen som en farlig løve eller en flot zebra.

Vil man give denne helt særlige oplevelse til børn, skal man dog være opmærksom på, at det tager længere tid at male ansigter end at lave ballondyr. Skal man holde den helt store fest med både ballondyr og ansigtsmaling, anbefaler vi derfor, at man booker ekstra timer eller flere ansigtsmalere. Oftest er flere ansigtsmalere den bedste løsning, så børnene ikke sidder for længe i kø.

Vi regner med at kunne nå 12 børn i timen med vores flotte motiver. Det giver dig en ide om hvor lang tid der skal sættes af.

Vi kan håndtere de mange børn

Flere børn er lig med højere krav - især når det foregår i en offentlig institution. Hos Ballonmand.dk er vi professionelle, der har stor erfaring med at håndtere store grupper af børn og sørge for, at alle føler sig som en del af flokken. Det er vores absolutte førsteprioritet, at alle har det sjovt og kan lege med hinanden.