Foto

Book både ballonmand og ansigtsmaler

Ja, hvorfor ikke gå all in på underholdning og booke både en ballonmand og en ansigtsmaler til at sætte gang i festen?

Mange af vores kunstnere kan begge dele, så hvis du ønsker både ballonmand og ansigtsmaling sender vi blot én, der kan det hele – vi kan også sende både en ballonmand og en ansigtsmaler, hvis der kommer mange børn til festen. Hvis du kan nøjes med én ballonmand/ansigtsmaler, starter vi typisk med maling og slutter med ballondyr.

OBS: Til denne type arrangement skal du booke os i minimum 1½ time. Vi regner med at kunne nå at lave ansigtsmaling og ballondyr til 8 børn i timen.

Hvor mange ballonmænd eller ansigtsmalere skal jeg booke?

Vi anbefaler, at du booker én ballonmand pr. 40 børn. På den måde er vi sikre på, at alle kan nå at få lavet deres helt eget ballondyr. Er der flere end 40 børn anbefaler vi, at du enten booker flere artister eller booker flere timer pr. artist. Skal ballonmanden- eller pigen lave både ansigtsmaling og ballondyr, kan du regne med, at vi kan nå 8 børn på en time.

Ved ansigtsmaling kan vi nå ca. 12 børn i timen. Det er ikke helmasker, vi laver, så de fleste af vores designs er hurtige at male på, så børnene heller ikke føler, at de sidder og venter længe.

For at få et overblik over prisen, hvis du ønsker at booke både ballonmand og en ansigtsmaler, skal du blot vælge ”Ansigtsmaling og ballondyr” som aktivitet i vores prisberegner og angive, hvor mange børn der kommer til festen. Så laver vi automatisk en udregning af, hvad det vil koste og hvor mange timer, du bør booke. Smart, ikke?

Kontakt os eller book med det samme

Der er mange måder, du kan komme i kontakt med os på. Vil du vide om vi kan en bestemt dag, så udfyld vores bookingformular her:
Har du spørgsmål til andet end datoen, kan sende en besked direkte fra vores kontaktformular:

Du kan også ringe på tlf. 42 40 45 46