Underholdning til firmafest

Har du oplevet at festen er lidt sløv om at komme i gang, så kan en ballonmand eller en ansigtsmaler være den perfekte underholdning til firmafest. Kunne det ikke være sjovt at lære hinanden at kende på en helt ny måde, og sammen få en fælles oplevelse og en uforglemmelig aften, I sent vil glemme? At lave ballondyr kræver (heldigvis) ikke den store fysiske kondition. Derfor er det en oplagt aktivitet, der samler alle medarbejdere om sjove teambuilding aktiviteter og konkurrencer.

Vi kommer ud til din firmafest med balloner og en uddannet ballonmand, der lærer jer hvordan I laver tre forskellige og farverige ballondyr. Undervejs er der indlagt konkurrencer, så I kan dyste om hvem der bliver firmaets ukronede ballonkonge eller -dronning. I får god tid til at opleve ballonernes magi samt mulighed for at tage jeres kreationer med hjem, for at imponere familien.

firmafest undervisning i ballondyr

Måske tænker du: Er ballondyr overhovedet noget for voksne?

Ja, bestemt. Det er simpelthen så sjovt, at det er svært at stoppe igen. Faktisk kommer der altid flere efter workshoppen og spørger, hvor man kan købe ballonerne henne? Og så skader det jo ikke, at sjove indslag og en god underholdning har det med at skabe arbejdsglæde i hverdagen.

Hvad koster det?

Selvom budgettet ikke er til Tobias Rahim eller stand up med Mick Øgendahl, kan du sagtens give dine medarbejdere sjov underholdning og en god firmafest, de sent vil glemme.

Er I f.eks. 30 deltagere, koster det kun 2.500,- for en time, svarende til blot 83m- pr. person. Vi kommer over hele landet, og de fleste steder kommer der ikke engang et transporttillæg, som man tit ser ved firmafest underholdning.

Du kan i prisberegneren finde den nøjagtige pris for den bedste underholdning til dit arrangement. Guide: Vælg “Ballonworkshop for voksne” og antallet af deltagere til festen. Der vil være en entertainer pr. 30 deltagere. Med en ballonmand vil du helt sikkert blive husket som den, der arrangerede årets firmaarrangement.

Lav din booking her:

ballondyr for voksne
Underholdning til firmafest med ballondyr

Giv dine kollegaer en magisk oplevelse

Balloner er fortryllende, når underholdningen til firmafesten nye højder med gode grin til folk i alle aldre.

Derfor er en ballonworkshop et sikkert hit:

  • Alle er aktive: Vores kunstnere sørger for, at alle er aktive.

  • Alle er på samme niveau: Det er de færreste, der kan lave ballondyr. Derfor starter alle på samme niveau. Det give en stærk “teamspirit” og så passer det jo også på det gamle ordsprog om at “lige børn leger bedst”

  • Alle kan være med: At lave ballondyr kræver (heldigvis) ikke den store fysiske kondition. Derfor er det en oplagt aktivitet der samler alle medarbejdere om en fælles sjov oplevelse.

  • Ingen bliver udstillet: Bare rolig., der er ingen der griner af dig, når ballondyret mere ligner et trafikuheld end den søde hund.

 

Eksperter i god underholdning til firmafesten

Hos Ballonmand.dk har vi mange års erfaring med underholdning til firmafest. Vi er eksperter i at skabe god stemning og sjove aktiviteter for både børn og voksne. Når du booker en ballonmand til dit næste arrangement er du sikret, at den gode stemning er i højsædet. Kontakt os i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på en succesfuld firmafest, julefrokost eller noget helt tredje underholdning til fest.

Læs også: Underholdning til fødselsdag.

Underholdning firmafest - balloner er et hit

Bestil underholdning til firmafesten her

Send en forespørgsel til vores ballonmænd her under. Skriv hvor mange deltagere I regner med, og vores system udregner en pris til dig. Vores ballonmand har pumper og balloner med til alle.

 

Sjov til firmafesten - balloner er altid et godt medie

Kontakt os eller book med det samme

Der er mange måder, du kan komme i kontakt med os på. Vil du vide om vi kan en bestemt dag, så udfyld vores bookingformular her:
Har du spørgsmål til andet end datoen, kan sende en besked direkte fra vores kontaktformular:

Du kan også ringe på tlf. 42 40 45 46

ballonmand