Book en ansigtsmaler til at lave ansigtsmaling fra 1.200 kroner for 1 time til dit næste arrangement. Eller 1½ time med kombination af ballondyr og flot ansigtsmaling for kr. 1.700.- for op til 12 børn.

Bestil en ansigtsmaler her.

Pris til private arrangementer:
Kr. 1.200.- for 1 time. Her kan vi nå op til 12 børn.
Ved 12-18 børn anbefaler vi 1½ time for kr. 1.700.-

Gode priser til firmaarrangementer:
Kr. 1.600.- for første time + 500.- for efterfølgende halve timer.
– Ved alle arrangementer gælder det, at der kan tilkomme transport. Du vil dog blive spurgt om accept, hvis det hæver prisen.
– Prisforskellen på private- og firmaarrangementer er grundet, at der tit er flere børn og vores processer dermed er anderledes (samt pengene, der bruges, er før skat).

Citat fra en af vores glade kunder:
“Hun var super god og dygtig. En lidt ældre kvinde som tog det stille og roligt og som alle roste for “bare at falde ind”. Desuden var hun rigtig god til børn, hvilket selvfølgelig var en stor fordel.

Det var et stort tilløbsstykke for børnene og selv en af mine venner (som er skaldet) fik malet “Ida” i et lyserødt hjerte på sit skaldede hoved :-)”
– Jens Møller – RealMail – København

Se flere anmeldelser på Trustpilot

En ansigtsmaler fra Ballonmand.dk medbringer mange billeder af sminkede ansigter til inspiration, men motivet kan naturligvis altid tilpasses dine ønsker, så din maske bliver unik og personlig.

Vores professionelle ansigtsmalere bruger miljøgodkendt og allergivenlig ansigtsmaling på vandbasis fra DiamondFX. Det er ét af de mærker, der anerkendes som de bedste og mest allergivenlige.

Professionel ansigtsmaling kan bruges til mange former for fester; børnefødselsdag, event, bryllup, juletræsfest, åbent hus arrangement, vejfest, fastelavn, firmafamiliefest, halloween, temafest mm!

 

Professionel ansigtsmaling og ballondyr i kombination

Kombinér til børnefødselsdage med 1½ time for både ansigtsmaling og ballondyr til kr. 1.700.-

Ballondyr glæder både børn og barnlige sjæle som få ting, men noget af det, der kan fange dem lige så meget er professionel ansigtsmaling.

Det er en fantastisk ting at se små børn og deres glade ansigter, når dit barns ansigt er malet færdigt. Som ansigtsmaler er det spændende at være kreativ, da vi tilpasser til barnets ønsker.

Få en ansigtsmaler på besøg til dit arrangement – BESTIL HER – ring på telefon 42 40 45 46 eller send en mail til booking@ballonmand.dk. Husk endelig at skriv, hvilken by, I bor i.

Citat fra en kunde:
“Først vil jeg bare lige sige 1000 tak til Anne-Sofie, for at give min pige en vidunderlig fødselsdag, og alle hendes venner i børnehaven en rigtig god oplevelse .. det var en stor stor succes, og Anne-Sofie var bare så sød og god til ungerne…
Tak tak tak tak fra det inderste af mit hjerte!”
– Camilla Andersen – Hellerup

Se flere anmeldelser på Trustpilot

Derfor skal du booke en ansigtsmaler til din børnefødselsdag

Der er rigtig mange muligheder med ansigtsmaling, når du skal vælge underholdning til fødselsdag, firmafest, temafest, halloween eller en anden form for hyggelig fest med familie og venner.

Normalt er der meget tid tilovers og tid mellem ankomst, snacks og gaveudpakning, når man er til børnefødselsdage. Denne tid kunne man sagtens supplere med underholdning til børnene.

Ansigtsmaling vil være relevant og super sjovt for alle børn, da de så bliver malet i ansigtet med et motiv efter eget valg. Det kunne f.eks. være glimmer tattoo, hunde, prinsesser eller andet.

Børnene kan gå rundt og lege, mens de skræmmer og driller hinanden for sjov med deres flotte ansigter. Der vil helt sikkert være mange forskellige forslag og motiver at vælge imellem.

Det er muligt at tilpasse efter børnenes ønsker. Ansigtsmalingen skal være så personlig som muligt. Det er blot fantasien, som sætter grænser, når du booker en ansigtsmaler.