Historien bag

BallonMand.dk er et landsdækkende firma der tilbyder ballondyr og ansigtsmaling. Vi har 45 mand ansat, hvor langt de fleste er i Hovedstadsområdet. Vores mål er at tilbyde ballondyr og ansigtsmaling til en god pris og helst uden at der kommer transportomkostninger på arrangementerne. Derfor har vi ballonmænd i det meste af Danmark.

Vi har gjort det meget let selv at sende en forespørgsel på en ballonmand eller ansigtsmaler, og normalt kan vi give svar på om vi har en der kan inden for 24 timer.

 Når du laver en forespørgsel, spørger vi altid den nærmeste ballonmand først, derefter længere og længere væk. Når vi finder en af vores ansatte der har mulighed for at komme hos jer på den ønskede dag, får du straks besked via mail. Et par dage inden arrangementet kontakter vi dig altid for at høre til mulige ændringer, om der er et ynglingsdyr eller om vi måske er en overraskelse. Efter arrangementet modtager du en faktura på mail – her kan der betales med kreditkort, mobilepay eller Viabill.

Mere end 100.000 ballondyr sidste år

Alle ballonmænd og ansigtsmalere har samme kostume, som kan ses her på siden. Alle har fået den samme træning og er dygtige til at arbejde med børn. Det burde altså ikke gøre den store forskel, om det er den ene eller anden ballonmand, du får på besøg, men har du tidligere haft en god oplevelse med en af vores ansatte, kan du bede os spørge personen først, når du laver en forespørgsel. Du skal blot trykke på “Har du et gavekort” og skrive navnet på ballonmanden i feltet, så spørger vi ham/hende først.

BallonMand.dk startede med at have flere ballonmænd i 2010 og lavede sidste år over 100.000 ballondyr. BallonChefen er Lars Lottrup, der selv har lavet ballondyr siden 1990 og har levet fuldtid af at optræde siden 1998. Det betyder at han har rigtig meget erfaring i at optræde og underholde børn. Alt denne erfaring tages med i træningen af vores ballonmænd.

Lav din booking her:

Book både ballonmand og ansigtsmaler

Ja, hvorfor ikke gå all in på underholdning og booke både en ballonmand og en ansigtsmaler til at sætte gang i festen?

Mange af vores kunstnere kan begge dele, så hvis du ønsker både ballonmand og ansigtsmaling sender vi blot én, der kan det hele – vi kan også sende både en ballonmand og en ansigtsmaler, hvis der kommer mange børn til festen. Hvis du kan nøjes med én ballonmand/ansigtsmaler, starter vi typisk med maling og slutter med ballondyr.

OBS: Til denne type arrangement skal du booke os i minimum 1½ time. Vi regner med at kunne nå at lave ansigtsmaling og ballondyr til 8 børn i timen.

Hvor mange ballonmænd eller ansigtsmalere skal jeg booke?

Vi anbefaler, at du booker én ballonmand pr. 40 børn. På den måde er vi sikre på, at alle kan nå at få lavet deres helt eget ballondyr. Er der flere end 40 børn anbefaler vi, at du enten booker flere artister eller booker flere timer pr. artist. Skal ballonmanden- eller pigen lave både ansigtsmaling og ballondyr, kan du regne med, at vi kan nå 8 børn på en time.

Ved ansigtsmaling kan vi nå ca. 12 børn i timen. Det er ikke helmasker, vi laver, så de fleste af vores designs er hurtige at male på, så børnene heller ikke føler, at de sidder og venter længe.

For at få et overblik over prisen, hvis du ønsker at booke både ballonmand og en ansigtsmaler, skal du blot vælge ”Ansigtsmaling og ballondyr” som aktivitet i vores prisberegner og angive, hvor mange børn der kommer til festen. Så laver vi automatisk en udregning af, hvad det vil koste og hvor mange timer, du bør booke. Smart, ikke?

beregn pris

Kontakt os eller book med det samme

Der er mange måder, du kan komme i kontakt med os på. Vil du vide om vi kan en bestemt dag, så udfyld vores bookingformular her:

Har du spørgsmål til andet end datoen, kan du sende en besked direkte fra vores kontaktformular:

Du kan også ringe på tlf. 42 40 45 46

ballonmand