Underholdning til 60 års fødselsdag

Underholdning til 60 års fødselsdag: Ballondyr og ansigtsmaling for børnene

At fejre sin 60 års fødselsdag er en speciel anledning, som helst skal huskes med varmt hjerte, sjove historier og med et smil på læben. For de yngste gæster kan det dog være en udfordring at sidde stille i længere tid, men der er heldigvis mange festlige indslag, der kan gøre festen sjov og give fødselaren og alle gæsterne en mindeværdig oplevelse.

Du kan med fordel arrangere professionel underholdning til 60 års fødselsdag, der er rettet mod børnene. En ballonmand er et festligt indslag, da det giver de små et sjovt afbræk og én på opleveren, imens de voksne nyder hinanden og den gode mad ved fødselsdagsfesten.

En andet populært og underholdende indslag er at have en ansigtsmaler til stede til en 60 års fødselsdag. Ansigtsmaling giver børnene en visuel og fantasifuld oplevelse, som inspirerer til sjov og leg. De kan vælge deres foretrukne design og føle sig ganske særlige, når de ser deres ansigtsdekorationer i et spejl efter malingen. Det er både et kreativt og sjovt indslag, som altid skaber begejstring.

Et tredje alternativ som underholdning til 60 års fødselsdag kan du kombinere de to sjove indslag, så de yngste gæste både får malet ansigter og modtager ballondyr. En uventet oplevelse for poderne, som skaber helt særlige minder. Uanset hvilken underholdningsform du vælger, vil det gøre en 60 års fødselsdag endnu mere mindeværdig for alle gæster og alle deltagere.

 

Planlægning af underholdning

For at sikre en vellykket underholdning til 60 års fødselsdag er det vigtigt at planlægge i god tid. Det kan være en god idé at kontakte ballonmand.dk for at undersøge priser og tilgængelighed. Det kan gøres ved at trykke “Booking” herunder.

Underholdning til 60 års fødselsdag

Ballondyr til børnene

Vi kommer gerne ud og laver ballondyr til børnene til en 60 års fødselsdag. Det er tit at børnene ikke har tålmodighed til at sidde og spise så længe som de voksne har, så der er det godt med en ballonmand. En ballonmand kan underholde børnene og sørge for, at de også har det sjovt under fejringen.

 

Ansigtsmaler

Man kan også vælge at få en ansigtsmaler ud til fødselsdagsfesten. En ansigtsmaler er en god måde at engagere børnene og få dem til at føle sig som en del af festen. Ansigtsmaleren kan lave forskellige designs og figurer, der passer til børnenes ønsker og interesser. Ansigtsmaling er dog meget en 1 til 1 aktivitet, så der er de andre børn overladt til sig selv.

 

Kombination af ballonmand og ansigtsmaler

Det er også muligt at kombinere underholdningen med både en ballonmand og en ansigtsmaler. Dette er en god ide, hvis man ønsker at give børnene den bedste oplevelse. På den måde kan børnene både få lavet flotte ballondyr og blive malet i forskellige ansigtsdesigns. Denne kombination sikrer, at der er noget for enhver smag og sørger for, at alle børnene er underholdt under festen.

Lav din booking her:

underholdning til 60 års fødselsdag

Planlægning af underholdning

Når man planlægger underholdning til en 60 års fødselsdag, er det vigtigt at tænke på at skabe en festlig atmosfære for både børn og voksne. En mulighed er at få en ballonmand til at lave sjove og farverige ballondyr til børnene. Dette er en god idé, da børn ofte ikke har tålmodighed til at sidde og spise så længe som de voksne.

En ansigtsmaler kan også være en fantastisk tilføjelse til festens underholdning. Børnene vil elske at få deres ansigter malet med flotte og fantasifulde designs. Hvis du ønsker at kombinere både ballonmand og ansigtsmaler, kan det gøres for at give en mere alsidig oplevelse for de små gæster.

For at sikre en vellykket underholdning er det vigtigt at planlægge i god tid. Det kan være en god idé at kontakte ballonmænd.dk og undersøge priser og tilgængelighed. Det kan gøres ved at trykke booking her under: 

Hvor mange ballonmænd eller ansigtsmalere skal jeg booke?

Èn ballonmand kan nå at lave ca 40 ballondyr på en time. Så er der 12 børn med til festen, så får de enten mange ballondyr, eller de voksne bliver også involveret i ballonerne. Skal ballonmanden- eller pigen lave både ansigtsmaling og ballondyr, kan du regne med, at vi kan nå 8 børn på en time.

Ved ansigtsmaling kan vi nå ca. 12 børn i timen. Det er ikke helmasker, vi laver, så de fleste af vores designs er hurtige at male på, så børnene heller ikke føler, at de sidder og venter længe.

For at få et overblik over prisen, hvis du ønsker at booke både ballonmand og en ansigtsmaler, skal du blot vælge ”Ansigtsmaling og ballondyr” som aktivitet i vores prisberegner og angive, hvor mange børn der kommer til festen. Så laver vi automatisk en udregning af, hvad det vil koste og hvor mange timer, du bør booke. Smart, ikke?

Læs også: Underholdning til fødselsdag og underholdning til børnefødselsdag.

 

 

beregn pris
ballonpige

Priser:

Ballondyr

Den første time koster kr.1.200.
Derefter er prisen kr. 500. pr. påbegyndte halve time.

Priserne er eksl. moms. Vi kan nå op til 40 børn i timen.

Ansigtsmaling

Den første time koster kr. 1.200.
Derefter er prisen kr. 500. pr. påbegyndte halve time.

Priserne er eksl. moms. Vi kan nå op til 12 børn i timen.

Ballondyr og ansigtsmaling

Hvis vi skal lave begge dele til private arrangementer, kommer der en person fra os, der starter med ansigtsmaling og slutter af med ballondyr. Vi er der mindst 1½ time, da skiftet tager noget tid og for ikke at skulle skabet et stresset event. På 1½ time kan vi nå 12 børn.

Prisen er kr. 1.700 for 1½ time.

Transportgebyr
Hvis vi skal køre mere end 55 km for at komme ud til jer, så pålægges der et transportgebyr pr. kilometer ud over de 55 km. Vi har dog ballonmænd- og piger i det meste af landet, så vi kan sikkert også finde en i nærheden af dig. Skulle der komme transport på, vil du altid blive bedt om en accept før der er en aftale.

Prøv vores prisberegner
Med vores prisberegner kan du finde ud af, hvad det vil koste dig at få besøg af en ballonmand. Prøv den her.

Kontakt os eller book med det samme

Der er mange måder, du kan komme i kontakt med os på. Vil du vide om vi kan en bestemt dag, så udfyld vores bookingformular her:
Har du spørgsmål til andet end datoen, kan sende en besked direkte fra vores kontaktformular:

Du kan også ringe på tlf. 42 40 45 46

ballonmand