Handelsbetingelser og Privatlivspolitik

ballonmand.dk

Handelsbetingelser

INDGÅELSE AF AFTALE MED BALONMAND.DK

Følgende handels- og leveringbetinglser er gældende for BallonMand.dk

Https://BallonMand.dk ejes af BallonMand.dk, CVR 22017640

BallonMand.dk
Ejlskov Hede 8
5471 Søndersø
Tlf. 4240 4546
Email. info@ballonmand.dk

Alle aftaler indgås på dansk.

Fortrydelsesret og aflysning af aftale

Når der sendes en forespørgsel til BallonMand, så går vi straks i gang med at finde en, der kan løse opgaven. Så længe forespørgslen ikke er taget af en af vores artister, kan den annulleres til enhver tid.

Når du modtager en mail med “Endelig Bekræftelse”, så er der indgået en aftale. Denne aftale kan aflyses indtil 7 dage inden arrangementet. Er der mindre end 7 dage til aftalen, så vil vi opkræve det fulde beløb for aftalen, da vi på den tid ikke har mulighed for at finde et andet job i det tidsrum, vi har reserveret.

Efter arrangementet vil du modtage en faktura for vores service.

 

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER VED FORESPØRGSEL GENNEM BALLONMAND.DK

I forbindelse med din forespørgsel hos BallonMand.dk har du indtastet en række personoplysninger, herunder nævneværdigt

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af aftalen. Efter 3 år bliver oplysningerne slettet.

Oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores tilknyttede artister med henblik på udførsel af aftale.

DATASIKKERHED

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine oplysninger (Google, Dinero). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

BallonMand.dk
Ejlskov Hede 8
5471 Søndersø
Tlf.: 4240 4546
E-mail: Info@ballonmand.dk
CVR-nr. 22017640

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de korrekte information, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte emailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 3 år efter, at aftalen er fuldført.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over BallonMand.dk’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

COVID-19 opdatering.

BallonMand.dk er åben igen.

Vi tilbyder både ballondyr og ansigtsmaling.

Vi tager det seriøst med ikke at sprede smitten af covid-19. En ballonmand starter med at vaske hænder og spritte dem af. Det er også sådan vi slutter. Ballonerne pustes op med pumpe.

En ansigtsmaler tager ikke pensler retur i maling og desinficere pensler mellem hvert barn. Dette gør at vi har nedsat antallet af børn vi kan nå på en time.

Beregn pris:

*Kundetype:
*Aktivitet:
*Antal deltagere:
*Antal artister:
Varrighed:
Totalpris:
Betaling efter arrangement:

Efter dit arrangement modtager du en faktura-mail med betalingslink. Her kan du bl.a. vælge at betale med afbetaling med ViaBill.
Gør som 6000 andre!
Følg os på Facebook hvor der løbende er konkurrencer og inspiration.
For hvert job planter vi et træ
Ballonmand.dk

Ballonmand.dk