Ballondyr lavet på vores måde

Vores ballondyr

Når vi laver ballondyr, er der altid et stort fokus på hastighed, så vi kan nå at gøre alle børn glade. Vores dyr skal også være flotte, så børnene bliver glade for hvad de får. Vi sætter en stor ære i at at vores balloner er pæne, og med 25 års erfaring hos vores chefballonmand, er standarden høj. Det er vigtigt at vores ballonfigurere skal være enkle, for at vi kan nå at lave ballondyr til alle børn

Her kan du se nogle af vores basis figurer:

ballon-kanin ballondyr - enmus ballon-papegoje

Ballonpapegøje, ballonhund eller en ballonkanin – det er alle nogle af vores favoritter.

ballon-snegl ballondyr - en sommerfugl ballon-svane

En ballonsnegl – det er ikke den vi bliver spurgt efter så tit, men den er sød. Ballonsommerfuglen, er en af dem der laves meget tit til børnefødselsdagen. Svanen, her i en meget sjælden variant – den lyserøde art.

ballon-svard  ballon-flamengoweb-slange

Denne figur – ballonsværdet – er nok det vi laver mest af alle vores ballondyr. Der er rigtig mange børn der meget gerne vil have et sværd, både drenge og piger. Flamingoen er lidt mere sjælden. Det er ikke alle børnefødselsdage dette ballondyr finder vej til. Slangen derimod, den kan smyge sig ind hvor som helst. Som ballondyr laves den i alle farver, men gerne med røde øjne.

ballon-giraf ballon-hest ballon-hund

Giraffen er en gammel klassiker, der ikke efterspørges så meget mere, da der er fundet på så mange andre seje ballondyr. Ballonhesten, altså en græshest, ikke at forveksle med vores søhest, er altid populær til børnefødselsdagen. Endelig nåede vi til vores helt normale ballonhund. Den letteste ballonfigur man kan lave. Det er den vi gerne underviser børnene i at lave selv, hvis de er store nok.

Ballondyr og deres magi

Balloner har en magi i sig selv. Det er magi der tiltaler både børn og voksne. Har du selv prøvet at have en ballon i hånden for at lave et ballondyr? Det er ikke let, men det er fascinerende og sjovt. Vi har tit undervist voksne i at lave ballonfigurer, og kommer gerne ud til både firmafester og private fester med dette tilbud.

Ballonmand.dk

Ballonmand.dk