Udtalelser

Min datter følte sig som noget helt  særligt

Vi havde den store glæde at få besøg af en skøn ballonpige fra Ballonmand.dk til vores datters 4 års fødselsdag for 12 små venner. Fra ballonpigen Sofie trådte ind af døren i sit fine kostume, til hun gik en time senere, var børnene tryllebundet.

Min datter følte sig som noget helt særligt, da Sofie bad hende komme frem og vælge balloner til et balloneventyr, som den lille fødselar fik lov til at være hovedpersonen i. I løbet af de næste minutter forvandlede Sofie fødselaren til en sej jæger med ballonhat, ballonbue, ballonpil og ballonjagthund med mere, alt imens hun fortalte et fint lille jægereventyr med ballonerne. Børnene elskede hvert et sekund. De lyttede med store øre og glade øjne, mens Sofie med rigtig fin humor
tryllede den ene ballonfigur efter den anden frem i alle regnbuens farver.

Da eventyret var forbi, og fødselaren var iklædt balloner fra top til tå, satte Sofie sig ned på gulvet med sin ballontaske og en masse smil til børnene. En efter en kom de hen til hende og fik deres helt særlige ballondyrønske opfyldt.

Det blev til mange ballonsværd, ballonhunde, ballonblomster, ballonelefanter, ballonsommerfugle og sågar en enkelt ballonguitar. Børnene havde en fest med alle deres balloner, som de straks gik i gang med at lege med.

Gik et sværd i stykker, måtte barnet tilbage i køen, og en enkelt af drengene nåede at få hele fire sværd, inden Sofie sagde tak for i dag og delte flotte tatoveringer ud til børnene som prikken over i’et. Børnene gik af sted med favnene fulde af balloner og glædede sig til at komme hjem og fortælle deres forældre om ballonfesten. Jeg havde slet ikke regnet med, at hun kunne nå at lave så mange ballondyr.

At have en ballonpige med til vores fest var en stor fornøjelse for store og små. Jeg kan kun give ballonmand.dk min største anbefaling, hvis du leder du efter god underholdning til din børnefødselsdag. Ballonfesten samlede børnene i et eventyrligt univers, og dagen blev lige præcis så dejlig, som vi havde håbet på.

Mor til to, Hørsholm.

Stor succes og meget professionelt.

Jeg holdte en 10 års surprise fødselsdag for min datter. Jeg bookede ballonmand til at stå for underholdningen. En utrolig sød festglad pige mødte op. Alle mine og ikke mindst børnenes forventninger blev indfriet. Børnene havde svært ved at slippe hende så hun nærmest måtte eskorteres ud. Der bliver stadig talt om den søde ballonpige og flere af børnene har store ambitioner om at det skulle de arbejde med når de blev store.

Fra jeg bookede til slut har ballonmand.dk været yderst proffesionelle. Absolut en oplevelse værd.

Nadia Duric

2860 Søborg, 10 års fødselsdag

Kombination af ballondyr og ansigtsmaling

Vi havde igår 2×60 års fødselsdag med 74 voksne og 8 børn. Vi ønskede at forældrene, til børnene, også fik lidt tid til at spise brunch. Vi havde bestilt ballondyr og ansigtsmaling. Vi havde kun set det på nettet så vi var selvfølgelig lidt spændte. Jeg skal love for at vi blev overrasket positivt. Petra mødte smilende og fuld af energi, så hun tryllebandt hurtigt børnene, og de voksne også. Hun fabrikerede de flotteste sværd, dyr og blomster af ballonerne og alle blev ansigtsmalet til de vildeste dyr og zombier. Selv en af de voksne blev malet.

Tak til Petra for en dejlig oplevelse. Vi anbefaler det på det varmeste til alle.

Knud Hansen

5610 Assens, 60 års fødselsdag

Nem booking og godt med kontakt inden fest.

Vi havde en super dejlig dag og Rune var helt kanon med ungerne som elskede ham og hans ballon-kunstneri 🙂
Han forstod at komme ned på deres plan og både piger og drenge havde en fortryllende tid med ham.

Thomas Stilling

3490 Kvistgård, 5 års fødselsdag

Nem og tryg booking

Mange tak for super underholdning! Børnene synes det var så sjovt og michala var utrolig sød og god til børnene.

Natalie Jørgensen

2920 Charlottenlund, Barnedåb

Hvor mange ballonmænd eller ansigtsmalere skal jeg booke?

Vi anbefaler, at du booker én ballonmand pr. 40 børn. På den måde er vi sikre på, at alle kan nå at få lavet deres helt eget ballondyr. Er der flere end 40 børn anbefaler vi, at du enten booker flere artister eller booker flere timer pr. artist. Skal ballonmanden- eller pigen lave både ansigtsmaling og ballondyr, kan du regne med, at vi kan nå 8 børn på en time.

Ved ansigtsmaling kan vi nå ca. 12 børn i timen. Det er ikke helmasker, vi laver, så de fleste af vores designs er hurtige at male på, så børnene heller ikke føler, at de sidder og venter længe.

For at få et overblik over prisen, hvis du ønsker at booke både ballonmand og en ansigtsmaler, skal du blot vælge ”Ansigtsmaling og ballondyr” som aktivitet i vores prisberegner og angive, hvor mange børn der kommer til festen. Så laver vi automatisk en udregning af, hvad det vil koste og hvor mange timer, du bør booke. Smart, ikke?

beregn pris

Kontakt os eller book med det samme

Der er mange måder, du kan komme i kontakt med os på. Vil du vide om vi kan en bestemt dag, så udfyld vores bookingformular her:
Har du spørgsmål til andet end datoen, kan sende en besked direkte fra vores kontaktformular:

Du kan også ringe på tlf. 42 40 45 46

ballonmand