Book en ballonmand til institutionen

ballonmand.dk

Vi er din ballonmand og ansigtsmaler til festen i børnehaven, skolen, vuggestuen eller SFO’en

Vil du gerne vide, hvordan du får sådan et smil her frem på børnenes ansigter?

Det er faktisk ret simpelt. Du booker bare en ballonmand eller -pige til jeres næste fest i institutionen. Det er nemt at booke, og der er garanti for glade og begejstrede børn!

Her på siden får du det fulde overblik over, hvorfor det er en god ide at bestille en ballonkunstner til festen, hvor mange du bør bestille, hvad det koster, og hvordan du booker.Hvad kan en ballonmand?

Vores ballonmænd og -piger har én mission: At sprede god stemning og få sat gang i smilene blandt alle de børn (og voksne), der kigger med. De dygtige ballonkunstnere medbringer altid et højt og smittende humør, og de får hurtigt alle børn til at føle sig inddraget i showet, mens de fremtryller det ene farverige ballondyr efter det andet. Og de tager selvfølgelig imod ønsker, så alle kan få deres eget ballondyr med hjem.

Vi er typisk på besøg hos jer i 1-3 timer, men vi bliver også meget gerne længere, hvis situationen kræver det. Er ballondyr ikke nok? Hør nærmere om muligheden for at booke en ansigtsmaler.

ballondmand_rosaHvor mange ballonmænd skal jeg booke?

Vores ballonkunstnere er super dygtige til at vise overskud og involvere alle, der kigger med. Men man kan godt blive lidt rundtosset, hvis man skal lave ballondyr til rigtig mange børn – og det er faktisk heller ikke helt så sjovt for de små, hvis de føler, at der ikke er tid nok til at snakke eller virkelig vise dem, hvordan deres ballondyr bliver til.

Vi anbefaler derfor, at du booker én ballonmand pr. 40 børn. Er der flere børn anbefaler vi, at du enten booker flere ballonmænd eller booker flere timer pr. ballonmand.

Ansigtsmaler til institution

Er balloner ikke nok, er det også muligt at få en ansigtsmaler ud. En ansigtsmaler til institution sørger for, at alle børnene kan blive malet med deres foretrukne dyr eller motiv. Alle børn elsker at lege dyr, og med ansigtsmaling kan de for alvor leve sig ind i rollen som en farlig løve eller en galoperende zebra.

Vil man give denne helt særlige oplevelse til børn, skal man dog være opmærksom på, at det tager længere tid at male ansigter end at lave ballondyr. Skal man holde den helt store fest med både ballondyr og ansigtsmaling, anbefaler vi derfor, at man booker ekstra timer eller flere ansigtsmalere. Oftest er flere ansigtsmalere den bedste løsning, så børnene ikke sidder for længe i kø.

Vi kan håndtere de mange børn

Flere børn er lig med højere krav – især når det foregår i en offentlig institution. Hos Ballonmand.dk er vi professionelle, der har stor erfaring med at håndtere store grupper af børn og sørge for, at alle føler sig som en del af flokken. Det er vores absolutte førsteprioritet, at alle har det sjovt og kan lege med hinanden.

Særlige krav? Vi møder dem

Meget skal gå op i en højere enhed, når man som institution forsøger at skrue et event sammen. Der vil i mange tilfælde være specielle krav, der opstår, når man vælger at bestille en ballonmand og/eller ansigtsmaler til et arrangement i børnehaven, skolen eller SFO’en.

Hos Ballonmand.dk har du at gøre med mennesker, der vil gå langt for at sikre, at alt forløber lige efter planen, og at hverdagen for de ansatte kan fungere både før og efter, vi tager hjem igen. Noter os blot om, hvad vi skal være opmærksomme på, og så vil vi så vidt muligt forsøge at imødekomme dem.Priser

Nedenstående priser er eksklusiv moms og gælder pr. artist. Ønsker du fx 2 ballonmænd, skal prisen ganges med 2.

Ballondyr
Den første time koster 1.400 kroner
Derefter er prisen 400 kr. pr. påbegyndte halve time.

Transportgebyr
Hvis vi skal køre mere end 55 km for at komme ud til jer, så pålægges der et transportgebyr pr. kilometer ud over de 55 km. Vi har dog ballonmænd- og piger i det meste af landet, så vi kan sikkert også finde en i nærheden af dig.

Prøv vores prisberegner
I menuen til venstre kan du finde ud af, hvad det vil koste dig at få besøg af en ballonmand i institutionen. Du kan også gå direkte til vores bookingside, som du finder her.Kontakt os eller book med det samme

Der er mange måder, du kan komme i kontakt med os på.

Hvis du har spørgsmål til en dato, så send en forespørgsel her:

Book nu

Hvis du har andre spørgsmå end til dato, så kan du sende en besked direkte fra vores kontaktformular:

Send os en besked

Du kan også ringe på tlf. 42 40 45 46.

 


 

Hilsner fra glade kunder

 

Karina
Mor til Kamma
Arrangement i børnehave, Herning

Det gik bare over alt forventning

Børn og personale; alle var meget begejstrede. Hun var meget nærværende og professionel. Alle børnene var helt opslugt og forstenede. Da jeg hentede Kamma mødte jeg en lille pige der også med stor begejstring fortalte sin mor om oplevelse.

COVID-19 opdatering.

BallonMand.dk er åben igen.

Vi tilbyder både ballondyr og ansigtsmaling.

Vi tager det seriøst med ikke at sprede smitten af covid-19. En ballonmand starter med at vaske hænder og spritte dem af. Det er også sådan vi slutter. Ballonerne pustes op med pumpe.

En ansigtsmaler tager ikke pensler retur i maling og desinficere pensler mellem hvert barn. Dette gør at vi har nedsat antallet af børn vi kan nå på en time.

Beregn pris:

*Kundetype:
*Aktivitet:
*Antal deltagere:
*Antal artister:
Varrighed:
Totalpris:
Betaling efter arrangement:

Efter dit arrangement modtager du en faktura-mail med betalingslink. Her kan du bl.a. vælge at betale med afbetaling med ViaBill.
Gør som 6000 andre!
Følg os på Facebook hvor der løbende er konkurrencer og inspiration.
For hvert job planter vi et træ
Ballonmand.dk

Ballonmand.dk