Lej en ballonmand eller ansigtsmaler til jeres firmaarrangement

ballonmand.dk

Bryd isen og kom tættere på hinanden

Du er til et firmaarrangement – du har måske selv arrangeret det – og stemningen kan godt virke lidt sløv i optrækket. Folk er måske lidt generte og skal lige bruge et par timer på at varme op over for hinanden. Det gælder både børn og voksne.

Med vores dygtige og humørfyldte ballonmænd og ansigtsmalere kommer der gang i både festen og gæsterne fra første minut! Og det gælder uanset, om der er flest børn eller voksne til stede, for vi tilpasser underholdningen, så den passer til dit arrangement. Prøv fx en times ballonworkshop for voksne eller lad os underholde de mindre gæster med balloner og ansigtsmaling, mens de voksne snakker, handler og netværker.

På siden her får du det komplette overblik over, hvordan vi kan hjælpe med dit firmaarrangement, vores priser og hvordan du booker.


Vi tilbyder:

Ballondyr – for børnene

Kommer der mange børn til arrangementet, er det en god idé med underholdning, der er særligt udvalgt, for at sætte gang i humøret blandt festens mindste.

Og vores ballonmænd og -piger kan for alvor få smilene frem, når de først går i gang med at trylle med de farvestrålende balloner. De tager naturligvis imod ønsker fra de små – bare se dem lave alt fra de klassiske ballonhunde og sabler til rumraketter og racerbiler og meget mere. Ingen udfordring er for stor. Eller lille!

Ansigtsmaling – mest for børnene

Ansigtsmalig_2

En fin sommerfugl, en sej superhelt eller en farlig tiger? Vores dygtige ansigtsmalere kan forvandle små barneansigter til lige det, de allerhelst vil være. Og vi bruger selvfølgelig udelukkende en miljøgodkendt og allergivenlig sminke på vandbasis fra Grimas ved navn DiamondFX, som er det mest anerkendte mærke inden for ansigtsmaling.

Har man som voksen en skjult lyst til at blive malet i ansigtet, skal du naturligvis heller ikke holde dig tilbage. Faktisk kan det hjælpe dit barn med at føle sig mere tilpas, hvis I får gjort det sammen.

Ballonworkshop – barnlige sjæle (a.k.a. de voksne)   

Workshop_2

En ballonworkshop er en fantastisk ’ice breaker’, der aktiverer alle gæsterne på tværs af aldersgrupper. Alle kan være med – ja, selv dem, der normalt holder sig lidt i baggrunden, kan ikke lade være med at lege med.

Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt voksne mennesker kan slippe tøjlerne og lade fantasien løbe løbsk, når de får fingrene i et par balloner og får et par simple tricks til at lave deres egne ballondyr.

I bliver bl.a. udfordret på jeres kreativitet, hurtighed og logiske sans. Hvem kan lave den sjoveste eller flotteste ballonhat på 5 minutter? Og hvilket hold kan bygge det højeste fritstående ballontårn på 10 minutter? Når showet er slut, vil gæsterne slet ikke have lyst til at lægge ballonerne fra sig.

Desuden er der god mulighed for at få sig et godt grin, når din kollega i største seriøsitet forsøger at lave en ballonhund, men ender med noget, der ligner en fodbold.

Læse mere om vores ballonworkshop for voksne her


Hvilken type firmaarrangement kan man hyre en ballonmand til?

Der er ingen grænser for, hvilken type arrangementer du kan hyre vores ballonmænd og ansigtsmalere til. Vi har bl.a. masser af erfaring med:

  • Åbent hus-arrangementer
  • Konferencer
  • Open By Night
  • Julefrokoster
  • Sommerfester
  • Fredagsbarer
  • Firmaudflugter
  • Temafester
  • Familiefester
  • Og mange, mange flere …
Træningsweekend 2012

Træningsweekend for ballonmænd

Book ansigtsmaler til firmaarrangement

Er der børn eller barnlige (eller seriøse) voksne sjæle til stede til dit virksomhedsevent, kan ansigtsmaling være en mulighed for at få alle til at åbne lidt op. Alene er det måske lidt pinligt som voksen, men gør man det i fællesskab, bliver der hurtigt noget at snakke om – som ikke behøves at dreje sig om arbejde.

Bestil i dag via vores booking-tool øverst til venstre her på siden og book en ansigtsmaler til firmaarrangement.

Book ballonmand til firmaarrangement

Skal du holde event i firmaet, men mangler du en måde at få alle til at samles på? Book en ballonmand til at afholde en workshop for jer og lær, hvordan man selv kreerer de små ballondyr. Hvem kan lave den flotteste? Men endnu bedre: Hvem får prisen for den grimmeste?

Benyt vores booking-tool øverst til venstre og bestil allerede i dag. Er du i tvivl om noget? Ring til os og fortæl os om dit event, og så sætter vi et program sammen til dig.


Priser

Nedenstående priser er eksklusiv moms og gælder pr. artist. Ønsker du fx 2 ballonmænd, skal prisen ganges med 2.

Ballondyr
Den første time koster 1.400 kroner
Derefter er prisen 800 kr. pr. påbegyndt time.

Ansigtsmaling
Den første time koster 1.400 kroner
Derefter er prisen 800 kr. pr. påbegyndt time.

Ballonworkshop
Timepris 2.000 kr.

Transportgebyr
Hvis vi skal køre mere end 40 km for at komme ud til jer, så pålægges der et transportgebyr pr. kilometer ud over de 40 km.

Prøv vores prisberegner
I menuen til venstre kan du finde ud af, hvad det vil koste dig at få besøg af en ballonmand eller ansigtsmaler til firmaarrangementet. Du kan også gå direkte til vores bookingside, som du finder her.


Kontakt os eller book med det samme

Der er mange måder, du kan komme i kontakt med os på.

Hvis du har spørgsmål til en dato, så send en forespørgsel her:

Book nu

Hvis du har andre spørgsmå end til dato, så kan du sende en besked direkte fra vores kontaktformular:

Send os en besked

Du kan også ringe på tlf. 42 40 45 46.

 


Hilsner fra glade kunder

 

Torben Sølvsteen
Butikschef, Synoptik Køge
Firma-arrangement

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Ballonmand.dk

I forbindelse med Køge festuge havde vi en ballonmand (pige) ude for at skabe noget opmærksomhed udenfor butikken og det var en stor succes. Til trods for at det øsregnede og de glade sømænd gik på scenen stod børn og voksne i kø så det blokerede Nørregade. Vi benyttede lejligheden til at komme i dialog med de voksne mens børnene ventede på deres ballondyr og blev underholdt. Så det blev til et par glade timer med forøget omsætning og masser af snak om nye briller og kontaktlinser.

Julie W. Andersen
Ø-butikken i Hørsholm
Firmafest

Det var en rigtig god dag

Ludvig er en herlig fyr. Ham kan du godt være stolt af:)
Han er super med ungerne, og har fint humør. Vi benytter jer helt sikkert igen. Jeg har allerede givet jeres kort til flere

Mads
Saxo Bank Hellerup
Firma-arrangement

Jeg takker for en imødekommende og fleksibel ballonmand

Der var stor begejstring!

COVID-19 opdatering.

BallonMand.dk er åben igen.

Vi tilbyder både ballondyr og ansigtsmaling.

Vi tager det seriøst med ikke at sprede smitten af covid-19. En ballonmand starter med at vaske hænder og spritte dem af. Det er også sådan vi slutter. Ballonerne pustes op med pumpe.

En ansigtsmaler tager ikke pensler retur i maling og desinficere pensler mellem hvert barn. Dette gør at vi har nedsat antallet af børn vi kan nå på en time.

Beregn pris:

*Kundetype:
*Aktivitet:
*Antal deltagere:
*Antal artister:
Varrighed:
Totalpris:
Betaling efter arrangement:

Efter dit arrangement modtager du en faktura-mail med betalingslink. Her kan du bl.a. vælge at betale med afbetaling med ViaBill.
Gør som 6000 andre!
Følg os på Facebook hvor der løbende er konkurrencer og inspiration.
For hvert job planter vi et træ
Ballonmand.dk

Ballonmand.dk