Ballonmand i Horsens

Horsens har sin egen ballonpige

Celine Simonsen fra Horsens puster ud som ballonmand, når hun har overstået universitetet og maneger-jobbet hos Burger King

Celina Simonsen har travlt. Hun går på Universitet i Aarhus, hvor hun tager en Bachelor i International virksomhedskommunikation. Hun arbejder som maneger hos Burger King. Og så slapper hun af med børn, når hun puster ballondyr.

”Det er et skønt job. Og så er det fleksibelt. Når jeg får et ballonjob, er jeg ikke presset til at tage det. Vi er jo over 40 ballonmænd, så der er altid en anden der står klar, hvis jeg er forhindret. Men jeg gør, hvad jeg kan for at få så mange job som muligt. Det er nemlig sjovt at underholde børn, siger Celina.

Ballonmand i Horsens

Har man evnen, er det fantasien, der sætter grænsen

”En af min veninder, Julie, arbejder også hos ballonmand.dk. Og det var hende, der fortalte mig om jobbet. Det er jeg glad for”. siger Celina og fortsætter. ”Jeg lærte først 8 standard ballondyr. Og når du først kan dem, så er det fantasien udfolder sig. Det er på den måde at en hund bliver til en hest – eller måske en elefant. Og i sidste ende er jo børnene der bestemmer, så jeg bliver hele tiden udfordret.

Fra børnefødselsdage til Magasin

Det er ikke kun til børnefødselsdage der bruges ballondyr som underholdning. Flere og flere virksomheder bruger det aktivt i markedsføringen.

”Det er mest til børnefødselsdage jeg underholder. Men jeg er også i Magasin børneafdeling, hvor jeg underholder børnene, mens mor og far koncentrerer sig om at handle. Det er noget børnene kan lide. De venter gerne på, at det bliver deres tur til at vælge et ballondyr, de kan få med hjem.” afslutter Celina inden hun skal tilbage til studierne.

Fakta:
Ballonmand.dk har i alt uddannet over 40 ballonmænd fordelt over hele landet. Trenden med ballondyr slog for alvor igennem i Danmark i 1991 med de lange tynde balloner, hvor der kun behøves en ballon pr figur. Før det krævedes flere balloner for at lave en enkelt figur.

Ballonpige i Horsens

Ballonmand.dk

Ballonmand.dk