Ballonklovn til fødselsdag

Mange børn og barnlige sjæle er bange for klovne. Det er bl.a. sminken og den klovnede opførsel på fuld udblæsning, der gør at klovnen ikke ligner et rigtigt menneske. Derfor anbefaler vi ikke ballonklovne til børnefødselsdage og andre arrangementer.

Bestil i stedet en Ballonmand til fødselsdagen.

Hos os bestiller du ikke en ballonKLOVN, men en ballonMAND.

Ballonklovn kontra Ballonmand

En klovn er typisk sminket i ansigtet, opfører sig skabet eller fjollet og kan være højlydt. Klovneri gør mange børn og barnlige sjæle, uanset alder, utrygge ifølge BBC. Hos Ballonmand ønsker vi at skabe rolige, trygge rammer for børnenes gode oplevelse og glæde. Vi har en simpel uniform på og agerer som almindelige mennesker.

Vi opfører ikke et show, men snakker og hygger i øjenhøjde med publikum, alt imens et væld af farverige ballondyr skabes. Én af grundene til, at vi kan tilbyde professionel underholdning billigere end andre er, at en fuld klovnesminke tager 30-60 minutter at færdiggøre. Denne tid skal klovnen også have betaling for. Med vores simple uniform tager det ikke mange minutter at træde i karakter som ballonklovn.

Beregn pris:

*Kundetype:
*Aktivitet:
*Antal deltagere:
Varrighed:
Totalpris:

 

Ballonklovn med sminke

Ballonklovn med sminke og overdreven ansigtsmimik

Sådan ser vores folk ud, når de kommer på besøg:

Ballonklovn til fødselsdag

Bestil en af vores ballonmænd her.

Ballonmand’s uniform er mere tryghedsskabende end en traditionel ballonklovns:

Ballonklovn med ballondyr

Ballonklovn med ballondyr

Lej en klovn

Det er muligt at leje en klovn til mange formål, men hos os er det en ballonmand du lejer 😉 Der er sikkert ikke så stor forskel på den service du får leveret. Når du lejer en klovn, skal vedkommende sminkes og det tager lang tid. Denne arbejdstid skal naturligvis betales af kunden. 

Vi prøver at gøre vores service så tilgængelig som mulig, derfor ønsker vi også at holde prisen nede. Det gør vi ved ikke at tilbyde at du kan leje en klovn hos os, du kan leje en ballonmand 😉

 


Et uddrag af en artikel om klovne fra:

De kendte hospitalsklovne har til opgave at opmuntre og trøste syge børn, men det kan let have den modsatte effekt. Børn er ofte bange for klovne, viser ny engelsk undersøgelse.

Mange børn er bange for klovne. De kan slet ikke lide de store røde næser, den hvide sminke, de kulørte krøller og de jonglerende bolde. Det viser en ny engelsk undersøgelse fra Sheffield Universitet. Forskerne har undersøgt, hvordan man kan forbedre udsmykningen på hospitalernes børneafdelinger, og alle 250 adspurgte børn mellem 4 og 16 år svarer, at de ikke bryder sig om klovne.

Som voksne gør vi os forestillinger om, hvad der virker for børn. Vi har fundet ud af, at børn i almindelighed ikke kan lide klovne. Nogle har endda fundet dem ret skræmmende og ukendte, siger forsker ved Sheffield Universitet Penny Curtis til BBC News, hvor hun bakkes op af Patricia Doorbar, der er børnepsykolog:
“Meget få børn kan lide klovne. De er ukendte væsener, som kommer fra en anden verden. De ser ikke sjove ud, de ser bare dumme eller skræmmende ud.” Læs artiklen her.

Børnene på Odense Universitetshospitals børneafdelinger får hver uge besøg af en hospitalsklovn. Hospitalet har generelt gode erfaringer med klovnene, selvom de helt små børn ofte bliver bange. Det fortæller pædagog Ann-Berit Carlsen fra afdelingen med børn, der har kræft eller blodsygdomme.

“Nogle børn er bange for klovnen. Det er mest de små, der ikke forstår, hvad klovnen er for en størrelse. For når han tager næsen af, er det pludselig et menneske. Men med tiden lærer de at holde af ham og de børn, der er her op til to år, ender som regel på skødet af ham”, siger Ann-Berit Carlsen.

Umiddelbart siger undersøgelsen, at børn er bange for hospitalsklovne på plakater og anden dekoration. Derfor kan man ikke bare konkludere, at børn er bange for klovne generelt. Hospitalsklovnens opgave er at opnå tillid, og det tror jeg ikke, en plakat kan, siger Ivan Butler.

Han understreger, at man i Danmark kun uddanner terapeuter til klovne, i modsætning til i England. Samtidig erkender han, at der er børn i Danmark, som er bange for klovne.

Det er korrekt, at ligesom der er børn, der er bange for julemanden eller mennesker med en skavank i ansigtet, findes der også børn med fobi for klovne. Så det er et problem vi er opmærksomme på. siger Ivan Butler, der har været leder af Danske Hospitalsklovne i knap fem måneder.

(Den oprindelige artikel er fjernet fra nettet, men denne artikel beskriver samme sag.)

Hvad sker der?

Under vores ballonworkshop får I mulighed for at udfolde jeres kreativitet og lære at skabe farverige og fantasifulde ballondyr. Vores dygtige instruktører vil trin for trin guide jer gennem processen, så I alle kan mestre kunsten at lave de mest imponerende ballondyr.

Individuel designkonkurrence – Løft kreativiteten til nye højder

Efter at have lært ballonkunsten vil vi udfordre jer til en individuel designkonkurrence. Her kan I lade jeres fantasi flyve frit og skabe jeres egne unikke ballondesigns. Konkurrencen vil ikke kun udfordre jeres kreativitet, men også bringe masser af grin og sjov til fødselsdagsfesten.

Samarbejdsøvelse – Byg noget stort sammen

Men festen stopper ikke her! Vi afslutter vores ballonworkshop med en spændende samarbejdsøvelse, hvor deltagerne deles op i hold og skal bygge noget stort sammen. Denne aktivitet fremmer samarbejde, kommunikation og teambuilding, og det er en fantastisk måde at styrke båndene mellem gæsterne.

 

Lav din booking her:

Et mindeværdigt øjeblik

Vores ballonworkshop til 60-års og 70-års fødselsdage garanterer et mindeværdigt øjeblik, hvor alle kan deltage og have det sjovt sammen. Uanset om I er en gruppe venner, familie eller kolleger, vil vores workshop skabe glæde, latter og unikke ballondyr, der vil fungere som søde minder om denne specielle dag.

Vælg Ballonmand.dk til jeres fødselsdagsfejring

Når I vælger Ballonmand.dk til jeres 60-års eller 70-års fødselsdag, er I sikret en sjov, interaktiv og spændende aktivitet, der passer til alle gæster. Vores erfarne instruktører vil sørge for, at I alle får en uforglemmelig oplevelse.

Kontakt os i dag for at reservere jeres ballonworkshop og lad os skabe magi og glæde til jeres fødselsdagsfejring. Vi ser frem til at fejre sammen med jer og skabe smilende ansigter og uforglemmelige minder!

 

Kontakt os eller book med det samme

Der er mange måder, du kan komme i kontakt med os på. Vil du vide om vi kan en bestemt dag, så udfyld vores bookingformular her:
Har du spørgsmål til andet end datoen, kan sende en besked direkte fra vores kontaktformular:

Du kan også ringe på tlf. 42 40 45 46