Ballonklovn til fødselsdag

ballonmand.dk

Mange børn er bange for klovne. Det er bl.a. sminken og den klovnede opførsel, der gør at klovnen ikke ligner et rigtigt menneske. Derfor anbefaler vi ikke ballonklovne til børnefødselsdage. Bestil i stedet en Ballonmand til fødselsdagen.

Hos os bestiller du ikke en ballonKLOVN, men en ballonMAND.

Ballonklovn kontra Ballonmand:

En klovn er typisk sminket i ansigtet, opfører sig skabet eller fjollet og kan være højlydt – dette gør mange børn, uanset alder, utrygge – ifølge BBC.

Hos Ballonmand ønsker vi at skabe rolige, trygge rammer for børnenes gode oplevelse og glæde. Vi har en simpel uniform på og agerer som almindelige mennesker. Vi opfører ikke et show, men snakker og hygger i øjenhøjde med børnene, alt imens et væld at ballonkreationer skabes.

Én af grundene til, at vi kan tilbyde vores service billigere end hos andre er, at en fuld klovnesminke, med kostume og paryk, gerne tager gerne 30-60 minutter at færdiggøre, og 15-30 min at få af – denne tid skal klovnekunstneren naturligvis også have betalt for. Med vores simple uniform, tager det ikke mange minutter at “træde i karaktér”.

Beregn pris:

*Kundetype:
*Aktivitet:
*Antal deltagere:
Varrighed:
Totalpris:

 

Ballonklovn med sminke

Ballonklovn med sminke og overdreven ansigtsmimik

Sådan ser vores folk ud, når de kommer på besøg:

Ballonklovn til fødselsdag

Bestil en af vores ballonmænd her.

Ballonmand’s uniform er mere tryghedsskabende end en traditionel ballonklovns:

Ballonklovn med ballondyr

Ballonklovn med ballondyr

Lej en klovn

Det er muligt at leje en klovn til mange formål, men hos os er det en ballonmand du lejer 😉 Der er sikkert ikke så stor forskel på den service du får leveret. Når du lejer en klovn, skal vedkommende sminkes og det tager lang tid. Denne arbejdstid skal naturligvis betales af kunden. 

Vi prøver at gøre vores service så tilgængelig som mulig, derfor ønsker vi også at holde prisen nede. Det gør vi ved ikke at tilbyde at du kan leje en klovn hos os, du kan leje en ballonmand 😉

 


Et uddrag af en artikel om klovne fra:

De kendte hospitalsklovne har til opgave at opmuntre og trøste syge børn, men det kan let have den modsatte effekt. Børn er ofte bange for klovne, viser ny engelsk undersøgelse.

Mange børn er bange for klovne. De kan slet ikke lide de store røde næser, den hvide sminke, de kulørte krøller og de jonglerende bolde. Det viser en ny engelsk undersøgelse fra Sheffield Universitet. Forskerne har undersøgt, hvordan man kan forbedre udsmykningen på hospitalernes børneafdelinger, og alle 250 adspurgte børn mellem 4 og 16 år svarer, at de ikke bryder sig om klovne.

Som voksne gør vi os forestillinger om, hvad der virker for børn. Vi har fundet ud af, at børn i almindelighed ikke kan lide klovne. Nogle har endda fundet dem ret skræmmende og ukendte, siger forsker ved Sheffield Universitet Penny Curtis til BBC News, hvor hun bakkes op af Patricia Doorbar, der er børnepsykolog:
“Meget få børn kan lide klovne. De er ukendte væsener, som kommer fra en anden verden. De ser ikke sjove ud, de ser bare dumme eller skræmmende ud.” Læs artiklen her.

Børnene på Odense Universitetshospitals børneafdelinger får hver uge besøg af en hospitalsklovn. Hospitalet har generelt gode erfaringer med klovnene, selvom de helt små børn ofte bliver bange. Det fortæller pædagog Ann-Berit Carlsen fra afdelingen med børn, der har kræft eller blodsygdomme.

“Nogle børn er bange for klovnen. Det er mest de små, der ikke forstår, hvad klovnen er for en størrelse. For når han tager næsen af, er det pludselig et menneske. Men med tiden lærer de at holde af ham og de børn, der er her op til to år, ender som regel på skødet af ham”, siger Ann-Berit Carlsen.

Umiddelbart siger undersøgelsen, at børn er bange for hospitalsklovne på plakater og anden dekoration. Derfor kan man ikke bare konkludere, at børn er bange for klovne generelt. Hospitalsklovnens opgave er at opnå tillid, og det tror jeg ikke, en plakat kan, siger Ivan Butler.

Han understreger, at man i Danmark kun uddanner terapeuter til klovne, i modsætning til i England. Samtidig erkender han, at der er børn i Danmark, som er bange for klovne.

Det er korrekt, at ligesom der er børn, der er bange for julemanden eller mennesker med en skavank i ansigtet, findes der også børn med fobi for klovne. Så det er et problem vi er opmærksomme på. siger Ivan Butler, der har været leder af Danske Hospitalsklovne i knap fem måneder.

(Den oprindelige artikel er fjernet fra nettet, men denne artikel beskriver samme sag.)

COVID-19 opdatering.

BallonMand.dk er åben igen.

Vi tilbyder både ballondyr og ansigtsmaling.

Vi tager det seriøst med ikke at sprede smitten af covid-19. En ballonmand starter med at vaske hænder og spritte dem af. Det er også sådan vi slutter. Ballonerne pustes op med pumpe.

En ansigtsmaler tager ikke pensler retur i maling og desinficere pensler mellem hvert barn. Dette gør at vi har nedsat antallet af børn vi kan nå på en time.

Beregn pris:

*Kundetype:
*Aktivitet:
*Antal deltagere:
*Antal artister:
Varrighed:
Totalpris:
Betaling efter arrangement:

Efter dit arrangement modtager du en faktura-mail med betalingslink. Her kan du bl.a. vælge at betale med afbetaling med ViaBill.
Gør som 6000 andre!
Følg os på Facebook hvor der løbende er konkurrencer og inspiration.
For hvert job planter vi et træ
Ballonmand.dk

Ballonmand.dk