Dette kan næsten være vores mantra:

Ballondyr til alle børn

Vi gør meget for at være hurtige til at lave ballondyr, og lave dem flotte, så alle børn kan få lige det dyr eller figur de gerne vil have. Det er også vigtigt for os at de ballondyr vi laver er så flotte som muligt, så derfor er vi meget grunddige i vores uddannelse, og gør meget ud af at detaljerne også skal være i orden.

 Der bliver lagt vægt på detaljerne i vores ballondyr. Vores ballonsværd skal være flot og holdbart.

Der er mange hurtigere måder at lave et sværd på, men for os er det vigtigt at det ser godt ud, og at selv detaljerne er på plads. Flere af vores ansatte har sukket når chefen er efter dem med at lave sværdet helt færdigt…. det er ikke noget der tager mange sekunder, men når der står 50 børn i kø kan det være meget at skulle gøre. Alle er dog enige om at det er vigtigt at ballondyrene skal se godt ud, og vi vil lave et perfekt resultat.

Vi siger at vi kan lave ballondyr til 40 børn på en time. Det er vigtigt, for er vi til en fest med 20 børn, så skal vi kunne nå at lave to ballondyr til dem alle. Det gør også at er vi i en butik der holder udsalg, så er det vigtigt at køen ikke bliver for lang.

Vi holder jævnligt hastighedskonkurrencer, for at hjælpe alle til at blive hurtigere. Vi laver det sådan at der er en fast liste over 8 ballondyr, med en blanding af lette og svære, som skal laves på tid. Ballonerne skal naturligvis både pustes op og dyrene skal laves helt som vi plejer.
Det skal dog siges at de dyr der laves i konkurrencerne ikke er pæne nok til at blive delt ud!
Det har dog den virkning, at når hænderne bliver hurtigere til at lave ballondyrene, laver man dem også hurtigere når de skal være pæne.

Her er en video med en af vores konkurrencer. Dette er finalen.

Som det ses går det stærkt, og vores tid ligger på under 3 min for at lave disse 8 ballondyr.

Vi laver ballondyr til børnefødselsdage i København, Ringsted, Odense, Århus, Ålborg, og alle andre større byer i Danmark. Bestil din egen ballonmand til at lave ballondyr her.