5 friske idéer til firmafesten

5 hurtige takes på firmafesten du kan hviske festudvalget i øret! – Den sidste overrasker de fleste…

 

Ikke kun for sjov…
Fredagsbar, julefrokost eller teambuilding – uanset hvilken slags firmafest I holder, er det ikke kun at anse som personalefryns. De uformelle hyggestunder har stor indflydelse på hverdagens trummerum og det gode kollegaskab – også hos jer!

Sæt brillerne på skrå og se jeres næste firmaarrangement fra en ny vinkel:

 

1. Sommerfest med familien

Sol og varme lægger op til sommerfest! Det er den perfekte anledning til at holde familiedag og slæbe manden og ungerne med på job. Den afslappede atmosfære skaber den helt rigtige ramme om nærvær og fællesskab. Det giver en naturlig anledning til at lære kollegerne bedre at at kende og komme hinanden lidt tættere ved. En sommerfest i virksomheden indbyder til masser af aktiviteter, selskabslege, sjovt samvær, fest og farver.

2. Julefrokost på den fede måde

Julefrokosten oser af traditioner og fordomme. Den er kendt som festen, hvor kollegerne (og chefen) slår sig løs og bliver pinlige. Gør op med traditionerne! Der er rig mulighed for at tænke ud af boksen og finde nye måder for jeres firma til at give den gas! Planlæg en juletur med sjove aktiviteter som indendørs skiløb eller måske en skæg workshop, hvor I bliver udfordret på ny kunnen, inden de rå mængder mad og den krydrede julesnaps ryger indenbords.

3. Personalefest med høj cigarføring

I manges ører lyder det måske kedeligt, men sæt kreativiteten i sving: Temafest som “Black & White”, udklædningsfest med temaer som “90’erne” eller “Grimm’s Eventyr”, rollespilsfest a la “Familiefesten” eller “Gæt Et Mord”  – you name it! Hvorfor ikke benytte chancen til at slå det stort op i jeres firma – det behøver ikke koste mere end normalt. Man kan komme langt, hvis kollegerne er med på idéen, så de bidrager med deres geniale kostumer eller snildt udtænkte roller.

4. Fredagsbar med és i ærmet

Uanset om I har fredagsbar hver uge, én gang om måneden eller sjældnere, så er det en dejlig uformel måde være sammen på. Måske vil man ikke nødvendigvis definere fredagsbaren som en fest, men den er et godt smøremiddel i dagligdagens sociale maskine. Den kan krydres med alverdens indslag, turneringer i eks. poker, hurtigskrivning eller paratviden. Fredagsbaren kan også bare stå alene, som hyggelig ramme om fællesskabet i jeres virksomhed.

5. Workshop med et twist

Teambuilding har været moderne i mange år og har efterhånden fået et lidt fortærsket image. Hvis I er friske på noget anderledes, kan I hoppe på workshop-formen og prøve jer selv og hinanden af i nye færdigheder. Det er vildt udfordrende at blive kastet ud i ukendt territorium og opdage nye vinkler på sig selv, hinanden og arbejdet. Jonglerings-, maler- og ballondyrsworkshop er nogle få eksempler. Ofte er det de spøjse workshops, som overrasker mest og skaber fest og farver i virksomheden.

 

Firmafest med workshop

Hvor svært kan det være at tviste en ballonhund?!

 

Mangler I håndgribelige idéer til netop jeres næste firmafest, sommerfest eller julefrokost? Se mere her!

Posted in Ballonmand, Sidste nyt
Ballonmand.dk

Ballonmand.dk