Ballondyr og ansigtsmaling til børnefødselsdagen og familiefesten

ballonmand.dk

Det kan være lidt af en udfordring at skulle underholde en hel flok små børn til en børnefødselsdag eller stor familiefest. Nogle er ikke til at styre på ti tønder land, mens andre er meget generte og har svært ved at komme i kontakt med de andre børn. Det gør ondt som voksen at se, hvis et eller flere børn ikke leger på linje med de andre.

Men det er her, du hiver dit es ud af ærmet: En ballonmand eller ansigtsmaler, som formår at involvere alle, og som sørger for, at du som forælder ikke skal bruge al din energi på at hjælpe børnene til at lege sammen. Vi har nemlig styr på både balloner, ansigtsmaling og børn.

Du kan fx booke en ballonmand eller ansigtsmaler til børnefødselsdagen, sommerfesten, brylluppet, 60-års fødselsdagen, barnedåben og andre fester, hvor der kommer børn, der vil elske, at du har sørget for underholdning specielt til dem.

Her på siden kan du læse alt om, hvilken type underholdning vi tilbyder til børnefødselsdagen eller familiefesten, vores priser, og hvordan du booker.


Book en ballonmand

En ballonmand er en super måde at samle børn i alle afstøbninger om en fælles oplevelse, hvor alle kan være med. Vores ballonmænd- og piger tager sig god tid til at snakke med børnene og lave ballondyr til hvert eneste barn, så alle får deres egen hund, sommerfugl, rumraket, piratsværd – eller hvad fantasien nu end byder – med hjem.

Vores ballonmænd- og piger medbringer altid et smittende humør og en magisk evne til at skabe en fantastisk stemning blandt de små, der bliver helt opslugte, når de ser, hvordan ballondyr og -figurer i et væld af farver trylles frem på nul komma fem. Og bagefter er det, som om børnene har glemt, at de var generte eller ikke turde snakke med hinanden. De griner og leger på kryds og tværs – helt høje ovenpå oplevelsen. For børn betyder køn og alder ikke det store – hvis de får noget at engagere sig med, vil de alle lege godt. Book en ballonmand til fødselsdag eller anden fest og gør noget godt for dem. Og giv dig selv tid til at nyde festen på dine præmisser.

Send din bestilling her.

Book en ansigtsmaler

Hvem kunne ikke tænke sig at være en nuttet mariehøne, en farlig sørøver eller en sulten tiger? Lad vores ansigtsmalere forvandle børnene til lige det, de ønsker at være. Det er super sjovt for børnene, der hurtigt lever sig ind i deres nye ”roller”. Ansigtsmaling er desuden en god ice breaker for de små, idet de får en god indgangsvinkel til hinanden, når de nysgerrigt spørger ”hvad skal du forestille” og ”skal vi så ikke lege, at… ”.

Book en ansigtsmaler til fødselsdag og lad børnene fantasere sig væk, mens du kan være voksen i stedet for forælder for en stund.

Ansigtsmaling beundres

Book både ballonmand og ansigtsmaler

Ja, hvorfor ikke gå all in på underholdning og booke både en ballonmand og en ansigtsmaler til at sætte gang i festen?

Mange af vores kunstnere kan begge dele, så hvis du ønsker både ballonmand og ansigtsmaling sender vi blot én, der kan det hele – vi kan også sende både en ballonmand og en ansigtsmaler, hvis der kommer mange børn til festen. Hvis du kan nøjes med én ballonmand/ansigtsmaler, starter vi typisk med maling og slutter med ballondyr.

OBS: Til denne type arrangement skal du booke os i minimum 1½ time. Vi regner med at kunne nå at lave ansigtsmaling og ballondyr til 8 børn i timen.


Hvor mange ballonmænd eller ansigtsmalere skal jeg booke?

Vi anbefaler, at du booker én ballonmand pr. 40 børn. På den måde er vi sikre på, at alle kan nå at få lavet deres helt eget ballondyr. Er der flere end 40 børn anbefaler vi, at du enten booker flere artister eller booker flere timer pr. artist. Skal ballonmanden- eller pigen lave både ansigtsmaling og ballondyr, kan du regne med, at vi kan nå 8 børn på en time.

Ved ansigtsmaling kan vi nå ca. 12 børn i timen. Det er ikke helmasker, vi laver, så de fleste af vores designs er hurtige at male på, så børnene heller ikke føler, at de sidder og venter længe.

For at få et overblik over prisen, hvis du ønsker at booke både ballonmand og en ansigtsmaler, skal du blot vælge ”Ansigtsmaling og ballondyr” som aktivitet i vores prisberegner til venstre og angive, hvor mange børn der kommer til festen. Så laver vi automatisk en udregning af, hvad det vil koste og hvor mange timer, du bør booke. Smart, ikke?

ballonmand2

Underholdning til fødselsdag

Hvad end du skal afholde en børnefødselsdag eller en 60-års fødselsdag med masser af børnebørn, kan det være svært og hårdt at kontrollere og underholde de små pus. Du fortjener som forælder også at kunne være dig selv og nyde samværet med andre voksne.

Vores professionelle ballonmænd- og piger kan underholde i timevis og holde børnene engagerede udover naturligvis at lave et unikt ballondyr til dem – med tilsvarende ansigtsmaling. Med ansigtsmaler og ballonmand til fødselsdag gør du både dig selv og børnene en tjeneste.

I København og resten af landet

Vi er, hvor vores kunder er. Hvad end du leder efter ansigtsmaler eller ballonmand i København eller resten af Danmark, er vi altid tæt på dig. Brug kontaktformularen og bestil i dag.Priser

Nedenstående priser er eksklusiv moms og gælder pr. artist. Ønsker du fx 2 ballonmænd, skal prisen ganges med 2.

Ballondyr
Den første time koster 975 kroner
Derefter er prisen 400 kr. pr. påbegyndte halve time.

Ansigtsmaling
Den første time koster 975 kroner
Derefter er prisen 400 kr. pr. påbegyndte halve time.

Ballondyr og ansigtsmaling
Den første 1 ½ time koster 1.400 kr.
Derefter er prisen 975 pr. påbegyndte halve time.

Transportgebyr
Hvis vi skal køre mere end 55 km for at komme ud til jer, så pålægges der et transportgebyr pr. kilometer ud over de 55 km. Vi har dog ballonmænd- og piger i det meste af landet, så vi kan sikkert også finde en i nærheden af dig.

Prøv vores prisberegner
I menuen til venstre kan du finde ud af, hvad det vil koste dig at få besøg af en ballonmand i institutionen. Du kan også gå direkte til vores bookingside, som du finder her.Kontakt os eller book med det samme

Der er mange måder, du kan komme i kontakt med os på. Vil du vide om vi kan en bestemt dag, så udfyld vores bookingformular her:

Book nu

Har du spørgsmål til andet end datoen, kan sende en besked direkte fra vores kontaktformular:

Send os en besked

Du kan også ringe på tlf. 42 40 45 46.

 

 

Hilsner fra glade kunder

 

Søren Hess
5- års fødselsdag

Det var fremragende

Jeg har allerede givet positiv feedback til Petra, som var en fornøjelse, både før og under arrangementet – hun kontaktede mig som aftalt nogle dage før, og på dagen gav hun også besked om at hun var på vej. Hun havde et fantastisk tag på de 20 børn i alderen 4-5 år, som alle ventede tålmodigt og fulgte hendes optræden opmærksomt. Alle var glade for deres ballonfigurer og vores søn synes “hun var en super sej ballon-Petra”. Det var virkelig med til at sætte prikken over i’et på en sjov og hyggelig fødselsdag, og jeg er begyndt at anbefale jer vidt og bredt.

Udtalelse fra JeanetteDuric

Nadia Duric
2860 Søborg
10-års fødselsdag

Stor succes og meget professionelt.

Jeg holdte en 10 års surprise fødselsdag for min datter. Jeg bookede ballonmand til at stå for underholdningen. En utrolig sød festglad pige mødte op. Alle mine og ikke mindst børnenes forventninger blev indfriet. Børnene havde svært ved at slippe hende så hun nærmest måtte eskorteres ud. Der bliver stadig talt om den søde ballonpige og flere af børnene har store ambitioner om at det skulle de arbejde med når de blev store.

Fra jeg bookede til slut har ballonmand.dk været yderst proffesionelle. Absolut en oplevelse værd.

Udtalelse fra Thomas

Thomas Stilling
3490 Kvistgård
5-års fødselsdag

Nem booking og godt med kontakt inden fest.

Vi havde en super dejlig dag og Rune var helt kanon med ungerne som elskede ham og hans ballon-kunstneri 🙂
Han forstod at komme ned på deres plan og både piger og drenge havde en fortryllende tid med ham.

COVID-19 opdatering.

BallonMand.dk er åben igen.

Vi tilbyder både ballondyr og ansigtsmaling.

Vi tager det seriøst med ikke at sprede smitten af covid-19. En ballonmand starter med at vaske hænder og spritte dem af. Det er også sådan vi slutter. Ballonerne pustes op med pumpe.

En ansigtsmaler tager ikke pensler retur i maling og desinficere pensler mellem hvert barn. Dette gør at vi har nedsat antallet af børn vi kan nå på en time.

Beregn pris:

*Kundetype:
*Aktivitet:
*Antal deltagere:
*Antal artister:
Varrighed:
Totalpris:
Betaling efter arrangement:

Efter dit arrangement modtager du en faktura-mail med betalingslink. Her kan du bl.a. vælge at betale med afbetaling med ViaBill.
Gør som 6000 andre!
Følg os på Facebook hvor der løbende er konkurrencer og inspiration.
For hvert job planter vi et træ
Ballonmand.dk

Ballonmand.dk