En bæredygtig ballonmand

BallonMand.dk tager aktivt ansvar for vores fælles klima gennem træplantning i Afrika og er dermed med til at indkapsle CO2, samt standse ørkenspredning i udsatte afrikanske områder. Ørkenspredning og ophobning af CO2 i vores atmosfære er to af de største klimaudfordringer. BallonMand.dk er gennem sin træplantning i 2018 medvirkende til, at 275 ton CO2 vil blive optaget og lagret i træerne fra atmosfæren*. Ballonmand.dk har ind til nu plantet 800 træer, men nu ønsker vi at plante endnu flere træer. Derfor vælger vi nu (okt. 2019) at plante et træ i Afrika for hver ballonmand, som vi sender ud til jer.

Dette skal være med til at gøre Ballonmand.dk til en CO2 negativ virksomhed og selvom, at vi er en mindre virksomhed, som føler vi stadig, at vi har et ansvar for at hjælpe, hvor vi kan. Hvert sekund mister Jorden desværre skov og træer svarende til en hel fodboldbane. Dette vil i fremtiden påvirke naturen, alverdens dyr og os selv, hvis vi ikke griber ind før, at det er for sent. Træerne er med til at rense vores luft og holde temperaturen nede, så det kan ende med at få katastrofale konsekvenser og reelt betyde liv eller død, hvis der ikke gøres noget ved problemet.

Træerne som vi planter i Kenya, Uganda og Tanzania er desuden frugttræer, hvilket ikke kun er med til at sikre klimaet, men er ligeledes med til at afføde og hjælpe den lokale befolkning, hvilket er med til at bekæmpe sult og fattigdom.

Ballonmand.dk bidrager desuden gennem dette projekt til at finansiere skoler gennem NGO-organisationen Child Africa.

Du kan se antallet af træer vi har købt, ved at kikke på vores certifikat her. I toppen kan der skiftes mellem de år vi har støttet initiativet. Det er først fra oktober 2019 at vi har valgt at matche antallet af jobs med antallet af træer.

Ballonmand.dk

Ballonmand.dk