En bæredygtig ballonmand

BallonMand.dk tager aktivt ansvar for vores fælles klima gennem træplantning i Afrika og er dermed med til at indkapsle CO2, samt standse ørkenspredning i udsatte afrikanske områder. Ørkenspredning og ophobning af CO2 i vores atmosfære er to af de største klimaudfordringer. BallonMand.dk er gennem sin træplantning i 2018 medvirkende til, at 275 ton CO2 vil blive optaget og lagret i træerne fra atmosfæren.

Ballonmand.dk har indtil nu plantet 800 træer, men vi ønsker at plante endnu flere! Derfor vælger vi pr. oktober 2019 at plante ét træ i Afrika for hver gang, vi sender en ballonmand ud til jer.

Dette skal med tiden være med til at gøre Ballonmand.dk til en CO2-negativ virksomhed. Selvom vi er en mindre virksomhed, som føler vi stadig et ansvar for at hjælpe, hvor vi kan. Hvert sekund mister Jorden desværre skov og træer svarende til en hel fodboldbane. Dette vil i fremtiden påvirke naturen, alverdens dyr og os selv, hvis vi ikke griber ind, før det er for sent. Træerne er med til at rense vores luft og holde klodens temperatur nede, og passer vi mennesker ikke på, kan det ende med at få katastrofale konsekvenser og reelt betyde liv eller død for fauna, flora og folk.

Træerne, som vi planter i Kenya og Uganda, er desuden frugttræer, hvilket ikke kun er med til at sikre klimaet, men er ligeledes med til at brødføde og hjælpe den lokale befolkning, hvilket er med til at bekæmpe sult og fattigdom.

Ballonmand.dk bidrager desuden gennem dette projekt til at finansiere skoler gennem NGO-organisationen Child Africa.

Du kan se antallet af træer vi har købt, ved at kikke på vores certifikat her. I toppen kan der skiftes mellem de år vi har støttet initiativet. Det er først fra oktober 2019 at vi har valgt at matche antallet af jobs med antallet af træer.

Ballonmand.dk

Ballonmand.dk