Ansigtsmaling til børnefødselsdag

ballonmand.dk

Ansigtsmaling fra 975 kroner for en time til private arrangementer. Eller 1½ time med kombination af ballondyr og ansigtsmaling for kr. 1400.- for op til 12 børn.

Ansigtsmaling til børn er altid populært

Bestil en ansigtsmaler her.

Pris til private arrangementer:
Kr. 975.- for en time. Her kan vi nå op til 12 børn.
Ved 12-18 børn anbefaler vi 1½ time for kr. 1400.-

Priser til firma arrangemente:
Kr. 1400.- for første time + 800.- for efterfølgende timer.
-ved alle arrangementer gælder det, at der kan tilkomme transport uden for det grønne område på vores kort. Se kortet her

Citat fra en kunde:
Hun var super god og dygtig. En lidt ældre kvinde som tog det stille og roligt og som alle roste for “bare at falde ind”. Desuden var hun rigtig god til børn, hvilket selvfølgelig var en stor fordel.

Det var et stort tilløbsstykke for børnene og selv en af mine venner (som er skaldet) fik malet “Ida” i et lyserødt hjerte på sit skaldede hoved 🙂
Venlig hilsen
Jens Møller – RealMail – København

Ansigtsmalere fra BallonMand.dk medbringer mange billeder af sminkede ansigter til inspiration, men motivet kan naturligvis altid tilpasses dine ønsker, så din maske bliver unik og personlig.

Vores ansigtsmalere bruger udelukkende miljøgodkendt & allergivenlig ansigtsmaling på vandbasis fra DiamondFX. Det er et af de mærker der anerkendes som de bedste og mest allergivenlige.
Ansigtsmaling kan bruges til mange former for fester; børnefødselsdag, vejfest, fastelavn, firmafamiliefest, halloween, city by nite, temafest, arrangement i centeret og meget mere!

Ansigtsmaler til børn er rigtig godt til fødselsdage

Ansigtsmaling og ballondyr i kombination

Kombinerer til børnefødselsdage med 1½ time med begge dele til kr. 1400.-

Ballondyr glæder børn som få ting, men noget af det der kan fange dem lige så meget er ansigtsmaling! Siden første gang vi sminkede det første barn har vi elsket det. Det er en fantastisk ting at se børnenes glade ansigter når et ansigt er sminket færdigt. Det er også spændende at være kreativ som ansigtsmaler, man skal altid tilpasse en skabelon til barnets ønsker.

Få en ansigtsmaler på besøg – BESTIL HER ring på telefon 42 40 45 46 eller send en mail til Booking@ballonmand.dk. Husk endelig at skrive hvilken by I bor i.

Citat fra en kunde:
Først vil jeg bare lige sige 1000 tak til Anne-sofie, for at give min pige en vidunderlig fødselsdag, og alle hendes venner i børnehaven en rigtig god oplevelse .. det var en stor stor succes, og Anne-Sofie var bare så sød og god til ungerne…
Tak tak tak tak fra det inderste af mit hjerte!
Camilla Andersen – Hellerup

 

Hvad er godt ved en ansigtsmaling til en børnefødselsdag?

Der er rigtig mange muligheder med ansigtsmaling når du holder børnefødselsdag. Normalt er der rigtig meget tid til overs og tid mellem ankomst, snacks og gaveudpakning, når man er til børnefødselsdag. Denne tid kunne man sagtens supplere med lidt aktiviteter for børnene. Ansigtsmaling vil både være relevant og super sjovt for børnene, da de så bliver malet i ansigtet, med et motiv efter eget valg. Børnene kan herefter gå rundt og lege, mens de skræmmer og driller hinanden for sjov
Der vil helt sikkert være mange forskellige og inspirerende motiver at vælge imellem, således det kan inspirere børnene til børnefødselsdagen. Det er vigtigt at børnene får den ansigtsmaling de ønsker. Det er muligt at tilpasse samtlige designs efter børnenes ønsker, således de bliver glade. Ansigtsmalingen skal helst være så personlige som overhovedet muligt. Det er blot fantasien som sætter grænser.

COVID-19 opdatering.

BallonMand.dk er åben igen.

Vi tilbyder både ballondyr og ansigtsmaling.

Vi tager det seriøst med ikke at sprede smitten af covid-19. En ballonmand starter med at vaske hænder og spritte dem af. Det er også sådan vi slutter. Ballonerne pustes op med pumpe.

En ansigtsmaler tager ikke pensler retur i maling og desinficere pensler mellem hvert barn. Dette gør at vi har nedsat antallet af børn vi kan nå på en time.

Beregn pris:

*Kundetype:
*Aktivitet:
*Antal deltagere:
*Antal artister:
Varrighed:
Totalpris:
Betaling efter arrangement:

Efter dit arrangement modtager du en faktura-mail med betalingslink. Her kan du bl.a. vælge at betale med afbetaling med ViaBill.
Gør som 6000 andre!
Følg os på Facebook hvor der løbende er konkurrencer og inspiration.
For hvert job planter vi et træ
Ballonmand.dk

Ballonmand.dk