Privatlivspolitik og Handelsbetingelser

ballonmand.dk

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger ved forespørgsel gennem ballonmand.dk

I forbindelse med din forespørgsel hos BallonMand.dk har du indtastet en række personoplysninger,herunder særligt

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for,
at vi kan opfylde vores del af aftalen. Efter 3 år bliver oplysningerne slettet.

Oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores tilknyttede
artister, med henblik på udførsel af aftale.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på
baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i
overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette
formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine oplysninger (Google, Dinero). Vi har indgået
databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende
regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske
ved henvendelse til

BallonMand.dk
CVR-nr. 22017640
Ejlskov Hede 8
5471 Søndersø
Tlf.: 4240 4546
E-mail: Info@ballonmand.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du
har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om
ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte emailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen
af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik
på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 3 år efter, at aftalen er fuldført.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores
nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over BallonMand.dk behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til
Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail:
dt@datatilsynet.dk.

Handelsbetingelser

Indgåelse af aftale med BalonMand.dk

Følgende handels- og leveringbetinglser er gældende for BallonMand.dk

Https://BallonMand.dk ejes af BalonMand.dk

CVR 22017640
BallonMand.dk
Ejlskov Hede 8
5471 Søndersø
Tlf. 4240 4546
Email. info@ballonmand.dk

Alle aftaler indgås på dansk.

Fortrydelsesret og aflysning af aftale

Når der sendes en forespørgsel til BallonMand, så går vi straks igang med at finde en der kan løse opgaven.Sålænge forespørgslen ikke er taget af en af vores artister kan den annuleres til en hver tid. Når der er lavet en Endelig Bekræftigelse, så er der indgået en aftale. Denne aftale kan aflyses indtil en uge inden arrangementet. Er der mindre end en uge til aftalen, så vil vi opkræve det fulde beløb for aftalen, da vi på den tid ikke har mulighed for at finde et andet job i det tidsrym vi har reserveret til dig.

Efter arrangementet vil du modtage en faktura for vores service.

Beregn pris:

*Kundetype:
*Aktivitet:
*Antal deltagere:
*Antal artister:
Varrighed:
Totalpris:

Gør som 5000 andre!

Følg os på Facebook hvor der løbende er konkurrencer og inspiration.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om en ballonmand

Ballonmand.dk

Ballonmand.dk