Book en ballonmand til institutionen

ballonmand.dk

Vi laver ballondyr til festen i børnehaven, skolen, vuggestuen eller SFO’en

Vil du gerne vide, hvordan du får sådan et smil her frem på børnenes ansigter?

Det er faktisk ret simpelt. Du booker bare en ballonmand eller -pige til jeres næste fest i institutionen. Det er nemt at booke, og der er garanti for glade og begejstrede børn!

Her på siden får du det fulde overblik over, hvorfor det er en god ide at bestille en ballonkunstner til festen, hvor mange du bør bestille, hvad det koster, og hvordan du booker.Hvad kan en ballonmand?

Vores ballonmænd og -piger har én mission: At sprede god stemning og få sat gang i smilene blandt alle de børn (og voksne), der kigger med. De dygtige ballonkunstnere medbringer altid et højt og smittende humør, og de får hurtigt alle børn til at føle sig inddraget i showet, mens de fremtryller det ene farverige ballondyr efter det andet. Og de tager selvfølgelig imod ønsker, så alle kan få deres eget ballondyr med hjem.

Vi er typisk på besøg hos jer i en til tre timer, men vi bliver også meget gerne længere, hvis underholdningen gerne må vare længere.

ballondmand_rosaHvor mange ballonmænd skal jeg booke?

Vores ballonkunstnere er super dygtige til at vise overskud og involvere alle, der kigger med. Men man kan godt blive lidt rundtosset, hvis man skal lave ballondyr til rigtig mange børn – og det er faktisk heller ikke helt så sjovt for de små, hvis de føler, at der ikke er tid nok til at snakke eller virkelig vise dem, hvordan deres ballondyr bliver til.

Vi anbefaler derfor, at du booker én ballonmand pr. 40 børn. Er der flere børn anbefaler vi, at du enten booker flere ballonmænd eller booker flere timer pr. ballonmand.Priser

Nedenstående priser er eksklusiv moms og gælder pr. artist. Ønsker du fx 2 ballonmænd, skal prisen ganges med 2.

Ballondyr
Den første time koster 1.400 kroner
Derefter er prisen 400 kr. pr. påbegyndte halve time.

Transportgebyr
Hvis vi skal køre mere end 55 km for at komme ud til jer, så pålægges der et transportgebyr pr. kilometer ud over de 55 km. Vi har dog ballonmænd- og piger i det meste af landet, så vi kan sikkert også finde en i nærheden af dig.

Prøv vores prisberegner
I menuen til venstre kan du finde ud af, hvad det vil koste dig at få besøg af en ballonmand i institutionen. Du kan også gå direkte til vores bookingside, som du finder her.Kontakt os eller book med det samme

Der er mange måder, du kan komme i kontakt med os på.

Hvis du har spørgsmål til en dato, så send en forespørgsel her:

Book nu

Hvis du har andre spørgsmå end til dato, så kan du sende en besked direkte fra vores kontaktformular:

Send os en besked

Du kan også ringe på tlf. 42 40 45 46.

 


 

Hilsner fra glade kunder

 

 

Karina
Mor til Kamma
Arrangement i børnehave, Herning

Det gik bare over alt forventning

Børn og personale; alle var meget begejstrede. Hun var meget nærværende og professionel. Alle børnene var helt opslugt og forstenede. Da jeg hentede Kamma mødte jeg en lille pige der også med stor begejstring fortalte sin mor om oplevelse.

 
 

Beregn pris:

*Kundetype:
*Aktivitet:
*Antal deltagere:
*Antal artister:
Varrighed:
Totalpris:

Gør som 5000 andre!

Følg os på Facebook hvor der løbende er konkurrencer og inspiration.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om en ballonmand

Ballonmand.dk

Ballonmand.dk