Bliv Ballonmand

Vil du være ballonmand eller ansigtsmaler?

Mangler du et studiejob udover det sædvanlige?
Som ballonmand får du et fleksibelt job, der kan hænge sammen med en travl studiekalender, hvor du samtidig får lov til at lave sjov og lærer at tage ansvar.

Lige nu mangler vi ballonmænd og ansigtsmalere i:
–       Slagelse
–       København 
–       Kolding

Hvad laver man som ballonmand?

Som ballonmand består jobbet i at tage ud til forskellige arrangementer fx større events, børnefødselsdage m.v. og lave alverdens ballondyr til børn og skabe god stemning.

Arrangementerne foregår typisk i weekenderne, men der er også enkelte på hverdage. Har du andre aftaler, siger du naturligvis blot nej til jobbet den dag.

Vi sørger for, at du modtager træning og oplæring i ballondyrskunsten, da det kræver sit at blive dygtig til at lave ballondyr og ikke mindst at blive hurtig til det.

Et par gange årligt holder vi også sociale arrangementer, hvor alle vores ballonmænd samles til fælles træning og idéudveksling.

Se hvad de andre ballonmænd siger om jobbet nede i bunden 🙂

Bliv ballonmand

Dig som person

Da man som ballonmand ofte står for kontakten til kunden, forventer vi, at du er ansvarsbevidst og serviceminded. Du skal kunne lide at være midtpunkt og skabe god stemning for børn og voksne.

Alder 18-25 år. Dette er ikke et krav, men det er her de fleste af vores ballonmænd er. Nogle er også over 50, så alderen er ikke så vigtig.
Et kørekort er dog en god ting, og adgang til en bil, for nogle gange skal man underlige steder hen og lave ballondyr.

Vi tilbyder:

– Et anderledes studiejob, som er fleksibelt og udfordrende.
– God løn – højere end almindelig timeløn!
– Træning og oplæring

Praktisk:

Vi sørger for kostumet (den genkendelige bowlerhat, sorte seler og gul t-shirt/bluse) – du skal kun sørge for et par pæne sorte bukser, der er løse i benene.

Du står selv for ud – og hjemtransport – inden for en radius af 30 km. Du er tilgængelig via SMS og er hurtig til at svare ved forespørgsler. Et ja eller nej er (næsten) lige godt, bare det kommer hurtigt.

Interesseret i at blive ballonmand eller ansigtsmaler?

Smid en mail til Lars Lottrup på info@ballonmand.dk, der indeholder følgende:

 • Ansøgning indeholdende:
  • Beskrivelse af dig selv
  • Hvorfor du vil være en god ballonmand/ansigtsmaler
  • Din motivation til at søge jobbet
  • Hvad du mener er det vigtigste i jobbet som ballonmand
 • Et foto af dig selv
 • CV med tidligere jobs og varighed
 • Anbefalinger fra tidligere jobs
 • Kontaktoplysninger (mobilnummer og din by)

Det siger de andre ballonmænd om jobbet

Ludvig – BallonMand i 6 år udtaler:
”Jobbet som ballonmand er et spændende, sjovt, udfordrende og ikke mindst anderledes job. Jobbet kræver at man kan være 100% på og udadvendt og at man kan tilpasse sin underholdning til den givne situation. Til gengæld får man en “yes-følelse” og en fed oplevelse med tilfredse deltagende. Så hvis man er frisk på et anderledes job, som er værd at prale af – og et job hvor man altid møder glade mennesker, så er jobbet som BallonMand lige noget for dig!”

 ballonkunstner


Anne-Sofie – BallonMand og AnsigtsMaler på 5. år udtaler:
”Jeg havde aldrig forestillet mig et fritidsjob som BallonMand, men det er bedste job, jeg hidtil har haft. Alle arbejdsdage er forskellige fra hinanden, der er nye mennesker at møde, alderen og antallet af børnene varierer, og hver gang er der forskellige favorit-balloner. Det er super sjovt at være BallonMand, og udfordringer, i form af forskellige ballondyr, er der nok af, så det er bare at tage udfordringerne op og udvide sin horisont. At være BallonMand overgår alle fritidsjob, fordi det er så anderledes et job. Det er sjovt at se folks reaktion på, hvad man egentlig kan lave af balloner, for i virkeligheden er det kun fantasien, der sætter grænser.

Men det allerbedste ved mit job er helt klart at se de største smil og grin, jeg nogensinde har set, på børnenes læber!”

Felicia, 17 år, fortæller her, hvorfor hun er ballonmand og ansigtsmaler:
”Som BallonMand bliver du oplært i kunsten at lave ballondyr til de mindre børn. Du vil blive midtpunktet for børnenes umiddelbarhed og uspolerede forundring – det er derfor vigtigt, at du er udadvendt og glad for kontakten med børn. En glad energi og sans for barnets univers har stor betydning for et vellykket arrangement.
En vis portion selvstændighed er påkrævet, da du vil have den direkte kontakt med kunden ved arrangementet, og det er derfor også vigtigt, at du forstår dit ansvar herved og kan vise dig præsentabel, høflig og serviceminded.
Som BallonMand kan du forvente et anderledes og sjovt job, som giver dig mulighed for personlig udvikling og erfaring i kundekontakt og service.”

Træningsweekend 2012

Træningsweekend for ballonmænd

 

Ballonmand.dk

Ballonmand.dk