Ansigtsmaling til fødselsdage

ballonmand.dk

 Priser fra 975 kroner for en time til private arrangementer. Eller 1½ time med kombination af ballondyr og ansigtsmaling for kr. 1400.- for op til 12 børn.

Bestil en ansigtsmaler her.

Priser til firma arrangemente:
Kr. 1400.- for første time + 800.- for efterfølgende timer.
-ved alle arrangementer gælder det, at der kan tilkomme transport uden for det grønne område på vores kort. Se kortet her

Citat fra en kunde:
Hun var super god og dygtig. En lidt ældre kvinde som tog det stille og roligt og som alle roste for “bare at falde ind”. Desuden var hun rigtig god til børn, hvilket selvfølgelig var en stor fordel.

Det var et stort tilløbsstykke for børnene og selv en af mine venner (som er skaldet) fik malet “Ida” i et lyserødt hjerte på sit skaldede hoved 🙂
Venlig hilsen
Jens Møller – RealMail – København

Ansigtsmalere fra BallonMand.dk medbringer mange billeder af sminkede ansigter til inspiration, men motivet kan naturligvis altid tilpasses dine ønsker, så din maske bliver unik og personlig.

Vores ansigtsmalere bruger udelukkende miljøgodkendt & allergivenlig sminke på vandbasis fra Grimas. Det er det mærke der anerkendes som det bedste.
Ansigtsmaling kan bruges til mange former for fester; børnefødselsdag, vejfest, fastelavn, firmafamiliefest, halloween, city by nite, temafest, arrangement i centeret og meget mere!

Kombiner ballonmænd og ansigtsmalere

Kombinerer til børnefødselsdage med 1½ time med begge dele til kr. 1400.-

Ballondyr glæder børn som få ting, men noget af det der kan fange dem lige så meget er ansigtsmaling! Siden første gang vi sminkede det første barn har vi elsket det. Det er en fantastisk ting at se børnenes glade ansigter når et ansigt er sminket færdigt. Det er også spændende at være kreativ som ansigtsmaler, man skal altid tilpasse en skabelon til barnets ønsker.

Få en ansigtsmaler på besøg – BESTIL HER ring på telefon 42 40 45 46 eller send en mail til Booking@ballonmand.dk. Husk endelig at skrive hvilken by I bor i.

Citat fra en kunde:
Først vil jeg bare lige sige 1000 tak til Anne-sofie, for at give min pige en vidunderlig fødselsdag, og alle hendes venner i børnehaven en rigtig god oplevelse .. det var en stor stor succes, og Anne-Sofie var bare så sød og god til ungerne…
Tak tak tak tak fra det inderste af mit hjerte!
Camilla Andersen – Hellerup

Beregn pris:

*Kundetype:
*Aktivitet:
*Antal deltagere:
Varrighed:
Totalpris:

Gør som 5000 andre!

Følg os på Facebook hvor der løbende er konkurrencer og inspiration.

Hvor i landet er vi?

Klik og se hvor i landet du kan bestille vores ballonmænd uden transport tillæg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om en ballonmand

Ballonmand.dk

Ballonmand.dk